Δύσκολο καλοκαίρι για τον Απόλλωνα Θέρμου, από την στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα που πρωταγωνιστούσε πάντα στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ, πολύ δύσκολα θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου Δημήτρης Σταυροθανασόπουλος και οι συνεργάτες του θα συνεδριάσουν  μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, θα θέσουν επί τάπητος τα δεδομένα και θα αποφασίσουν για την κατεύθυνση την οποία θα δώσουν στα πράγματα. Επίσης αναμένεται και η γενική συνέλευση του συλλόγου , ώστε να παρθούν αποφάσεις που αφορούν τον μέλλον του Απόλλωνα Θέρμου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να υπάρχει «παγωμάρα» στον σύλλογο μετά και το αδιέξοδο σε όλα τα επίπεδα. Όλα αυτά που έγιναν στις εκλογές της ΕΠΣΑ, με τον Απόλλωνα Θέρμου να μην έχει δικαίωμα ψήφου, αν και συμμετείχε στο πρωτάθλημα , έχουν εξοργίσει τους ανθρώπους της ομάδας ,που σκέπτονται πλέον να μην δώσουν το παρών μετά από πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επόμενη σεζόν ο Απόλλωνας Θέρμου θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ με δυο ομάδες του παιδικού πρωταθλήματος!!

Σίγουρα υπάρχει αβεβαιότητα στο σύλλογο, και οι επόμενες ημέρες, θα είναι κρίσιμες στον Απόλλωνα Θέρμου ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να γνωρίζουν όλοι το μέλλον της ιστορικής ομάδας.