Με επιστολή που έστειλε στο Δ.Σ. της Αναγέννησης Στάνου ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Μπουαραλέξης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους παραιτείται από τον σύλλογο

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

A.O. ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Του Γεωργίου Μπουραλεξη

Αντιπροέδρου Δ.Σ του Σωματείου A.O. ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου της Αναγέννησης. Γνωρίζετε ότι η αγάπη μου για την ομάδα μας είναι πολύ μεγάλη και ότι αυτή η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη για μένα, αφού επί πολλά έτη η ζωή και καθημερινότητά μου, ήταν συνυφασμένη με την Αναγέννηση και την πάλη που δίνουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Παρ’ όλα αυτά, η ηθική μου, οι αξίες που πρεσβεύω και εσχάτως το ένστικτό μου για αυτοσυντήρηση, με αναγκάζουν και δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή από το να παραιτηθώ. Τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στις εκλογές της ΕΠΣΑ, στις οποίες μας απαγορεύτηκε να εξασκήσουμε το δικαίωμα της ψήφου, μου προκάλεσαν αηδία, αποτροπιασμό και απέχθεια σε καθετί που σχετίζεται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Οι εικόνες στο να δίνεται το δικαίωμα ψήφου σε ανύπαρκτα σωματεία και στην Πρωταθλήτρια ομάδα του νόμου μας να απαγορεύεται το δικαίωμα τής ψήφου καθώς και το δικαίωμα να μπορεί να καταθέτει προτάσεις για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου δικαίωμα που μας δίνουν οι μεγάλες επενδύσεις , τόσο όσον αφορά την ανακαίνιση του γηπέδου μας όσο και η μεγάλη επένδυση στο έμψυχο υλικό , διαδραματίζεται διαρκώς σαν κινηματογραφική ταινία στο μυαλό μου και δεν θα είναι  εύκολο να ξεχαστούν, ειδικά στη σκέψη ότι υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να επαναληφθούν.

Ανέκαθεν ήμουν ένας φιλήσυχος και φιλειρηνικός άνθρωπος και αυτά τα περιστατικά δεν συνάδουν με τον τρόπο ζωής και τα πιστεύω μου, κάνοντάς με να συνειδητοποιήσω ότι δεν μπορώ να προσφέρω κάτι άλλο στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες στιγμές και τους ωραίους και μεγάλους αγώνες που δώσαμε.

Με τιμή

ΜΠΟΥΡΑΛΕΞΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ