Στον Α.Ο. Νέας Αρτάκης θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά ο Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ζουλιώτης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα σε εθνικές κατηγορίες συμφώνησε με την ομάδα της Εύβοιας, και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Ο Ζουλιώτης ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον ΠΑΟΚ Καλυβίων και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Παναιτωλικό..

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφη του ποδοσφαιριστη ΖΟΥΛΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022 – 2023 στο Πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΕ .

Ο Δημήτρης αγωνιζεται στις θέσεις κέντρου και άμυνας και εχει αγωνιστεί με μεγαλη επιτυχία σε ομάδες Α’ , Β’ Εθνικης , SL2 , Γ’ Εθνικής όπως Παναιτωλικού , Εθνικού Αστέρα , Αιολικό , Κόρινθο , Ηρακλή Ψαχνων , Νικη Βόλου , Λαμια , Καλλονή , ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ , Σπάρτη κ.α.
Οι πρωταγωνιστικοί νέοι κοινοί στόχοι για την φετινή χρονιά και η αγαπη του για την ομαδα μας και ο αλληλοσεβασμός ήταν οι κύριοι παράγοντας επίτευξης της συνεργασίας μας .
Του ευχόμαστε υγεία και νέες επιτυχίες