Ο Γιάννης Αναστασίου, τεχνικός του Παναιτωλικού, σχολίασε πως τα «καναρίνια» δεν βάζουν εύκολα γκολ και εκεί πρέπει να «δουλέψουν» ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πρόβλημα που υπήρχε για τον Παναιτωλικό στο δημιουργικό σκέλος στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη σημερινή (30/7) «φιλική» ήττα (1-0) των «κυανοκίτρινων» από τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Δουλέψανε καλά τα παιδιά, έχουμε μια καλή βάση από πέρυσι, υπάρχει αρκετή κούραση λόγω των πολλών διπλών προπονήσεων. Δώσαμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες, για να παίρνουμε τα 90λεπτα που χρειαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για την 1η αγωνιστική», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Παραμένει ένα πρόβλημα το δημιουργικό κομμάτι για μας, μάς λείπουν και κάποιοι παίκτες όπως ο Νταγκό, ο Μόρσει, που έχουν ταχύτητα και που είναι απρόβλεπτοι. Είχαμε παίκτες με μικροπροβλήματα που αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε. Κάποιοι άλλοι έπρεπε να παίξουν συγκεκριμένα λεπτά. Κρατάω την οργάνωση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Για μας ήταν σημαντικό ότι δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα και κρατάμε και το τελευταίο μισάωρο που είχαμε ενέργεια. Βγάλαμε αυτό που μας έλειπε στα πρώτα 60 λεπτά, είχαμε τρεξίματα, βγάλαμε συνδυασμούς, κάναμε ευκαιρίες. Κρατάμε αυτά και θα κοιτάξουμε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Δεν βάζουμε εύκολα τα γκολ και σ’ αυτό πρέπει να βελτιωθούμε».