Την  ήττα με 1-0 γνώρισε ο Παναιτωλικός , από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Οι Αγρινιώτες  θέλουν πολλή δουλειά και σίγουρα μεταγραφές έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1.

¨Οσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης , η  πρώτη ευκαιρία ανήκει στον Παναιτωλικό με κοντινό σουτ του Ντίας, να  μπλοκάρει την μπάλα ο Πριόρ

Στο 25΄ το  αριστερό σουτ του Ντουάρτε ο Πριόρ πέφτει στη αριστερή γωνία του και απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 30΄το μακρινό σουτ του Σόρια ο Ανέστης δηλώνει παρών.

Στο 38΄σέντρα του Λιάβα από τα δεξιά ο Καρέλης δεν βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε με το κεφάλι και καταλήγει στα χέρια του Πριόρ.

Στο β΄ημίχρονο ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυνατά με τον Μορέιρα να χάνει διπλή ευκαιρία  (46΄),να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Ανέστης απομάκρυνε τον κίνδυνο για την εστία του.

Ο Μπιλμπάο στο 48΄με δυνατό αριστερό σουτ αναγκάζει τον Ανέστη σε μια ακόμη απόκρουση. Ένα λεπτό αργότερα ο Σόρια από πλάγια θέση σουτάρει και ο Λιάβας με τάκλιν αλλάζει πορεία της μπάλας, η οποία καταλήγει σε κόρνερ. Εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούμενους , η μπάλα φτάνει στον Εραμούστε, αλλά η κεφαλιά του αδύναμη καταλήγει στα χέρια του Ανέστη.

Οι Γιαννιώτες παίρνουν προβάδισμα  στο 55΄με «τακουνάκι» του Κόντε μετά από σουτ του Μπιλμπάο. Ο Κόντε βρίσκει την μπάλα όσο χρειάζονταν για να τις αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα.

Η είσοδος του Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη και Ξενιτίδη  στο 63΄, και στη συνέχεια του Βαρόνε, Ξενιτίδη,  έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του Αγρινίου. Τρία  λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Χουχούμη από τα αριστερά , ο Κορνέλιους με κεφαλιά θα «σημαδέψει» το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πριόρ, στην πρώτη αξιόλογη φάση του Παναιτωλικού.

Ο Μπελεβώνης με σουτ έξω από την περιοχή στέλενι την μπάλα άουτ στο 80΄. Ένα λεπτό αργότερα και ο Χατζηθεοδωρίδης με μακρινό σουτ προσπάθησε να απειλήσει  την αντίπαλη εστία, δίχως  να τα καταφέρει.

Στο 85΄ κοντινή κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο, μετά από σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη, ο Πριόρ με τα ακροδάχτυλα απομακρύνει σε κόρνερ, και στην συνέχεια της φάσης  και πάλι ο Χατζηθεοδωρίδης με μακρινό σουτ προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο  Αποστολάκης, με θαυμάσια κάθετη μπαλιά βρίσκει τον Βαρόνε , ο οποίος με αριστερό σουτ προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά ο Σούλης εκπληκτικά απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ

 

Διαιτητής: Βεργέτης Χρήστος (Αρκαδίας)

Βοηθοί:  Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Βεργέτης, Δημήτρης (Αργολίδας)

4ος Στάμος (Ηλείας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου)

Ανέστης, Λιάβας (63΄Αποστολάκης), Χουχούμης ( Αναστασόπουλος), Κορνέλιους, Λάρσον, Φλόρες (63΄Ξενιτίδης), Μάρτενσον (70΄Τσιγγάρας), Μπελεβώνης, Ντουάρτε (63΄Χατζηθεοδωρίδης), Ντίας (70΄Βαρόνε), Καρέλης (70΄Ζοάο Πέδρο)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΠριόρ (46′ Σούλης), Παντελάκης, Καραχάλιος, Λώλης (46′ Μορέιρα), Κόντε (56′ Παμλίδης), Ροσέρο, Εραμούσπε (63′ Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο (63′ Τζίμας), Κιάκος (75′ Πήλιος), Σόρια, Λιάσος (46′ Ριέντσρα).