Ο Παναιτωλικός έχει ρίξει δίχτυα στην Αργεντινή και μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι ο Ιβάν Τάπια.

Δεκάρι και στόπερ που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά ψάχνει ο Παναιτωλικός και για την πρώτη θέση ο Ιβάν Τάπια είναι ένα όνομα που παίζει. Γενικότερα υπάρχουν λύσεις εξ Αργεντινής που τσεκάρουν στο Αγρίνιο. Ούτως ή άλλως είναι μία αγορά που αρέσει σταθερά.

Πριν από λίγο καιρό, στη χώρα του τάνγκο γράφτηκε το όνομα του Τζόναθαν Γκόμες. Δεν ήταν η μοναδική περίπτωση που εξετάστηκε. Υπήρξαν και άλλες. Έστω και εάν οι δυσκολίες είναι πολλές από εκεί λόγω εμπλοκής διάφορων μάνατζερ.

Ο Τάπια είναι σε αυτούς που έχουν ξεχωρίσει. Παίζει στην Μπαρακάς Σεντράλ και στο τέλος του 2022 μένει ελεύθερος. Ο 23χρονος φοράει το περιβραχιόνιο στην ομάδα του και έχει εννιά συμμετοχές με δύο γκολ και τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα που τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μέχρι τώρα ουδέποτε είχε αλλάξει φανέλα στην καριέρα του, αλλά πιθανότατα ήρθε η στιγμή να το κάνει. Δείχνει αποφασισμένος πως το επόμενο βήμα στην καριέρα του θα είναι αλλού σύμφωνα με όσα γράφονται στην πατρίδα του. Έχει αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις, αλλά κυρίως είναι επιτελικός χαφ και ο Παναιτωλικός έχει κάνει την κίνησή του.