Σέ μια ακόμα ανανέωση προχώρησε η διοίκηση της ΑΕΚ Μεσολογγίου καθώς με τα χρώματα της ομάδος θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν η Αμυντική παίκτρια Κωνσταντίνα Αυγέρη . Η Ταχύτατη αμυντικός αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον τεχνικό της ομάδος Γιάννη Γουλη τόσο στο επιθετικό κομμάτι όσο και στο αμυντικό. Αυτό το διάστημα η παίκτρια από το Καινούργιο βρίσκεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Ρόδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Κωνσταντίνα Αυγέρη.
Η Ταχύτατη αμυντικός θα είναι για όγδοη συνεχόμενη σεζόν μέλος της ομάδας μας, βοηθώντας την να πετύχει τους στόχους της.
Της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο τη νέα αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας». Αμέσως μετά η Κωνσταντίνα Αυγέρη δήλωσε:. << Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω για μία ακόμη χρονιά στην ΑΕΚ Μεσολογγίου. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο και μέσα από την σκληρή δουλειά να αναδειχθούν και τα νέα κορίτσια, που είναι και ο στόχος της ομάδας. Με υγεία πάνω από όλα και σκληρή δουλειά, θέλουμε να ευχαριστιόμαστε κάθε παιχνίδι και φυσικά να κάνουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή, τερματίζοντας όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα>>.