διαίτερα αποκαλυπτικός υπήρξε ο πρόεδρος της UEFA σε συνομιλίες του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ειδικότερα, ο Τάκης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον ομόλογό του, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με επίκεντρο τον ρόλο της ελληνικής ομοσπονδίας στην ποδοσφαιρική ανάπτυξη της χώρας.

«Οι συνομιλίες, που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, ακολούθησαν την εκλογή του Μπαλτάκου ως προέδρου της ΕΠΟ με διετή θητεία τον Ιούνιο. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στο όραμα του Μπαλτάκου, που ανακοινώθηκε μετά την εκλογή του, να ενισχύσει τον ρόλο της ΕΠΟ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να ενισχύσει τις δομές του οργανισμού για το μέλλον», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της UEFA.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το ρεπορτάζ του dikisports.blogspot, σύμφωνα με το οποίο ο κος Μπαλτάκος μετέφερε στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ το γεγονός πως ισχυρός άνδρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στους ελληνικούς φακέλους της Sportradar.

Στο άκουσμα της εν λόγω δήλωσης ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε πως: «Ναι, υπάρχουν πολλά χειραγωγημένα ματς στη SL2» με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να του αποκαλύπτει πως: «Ο κ.Τσέφεριν μου είπε ότι έχουν εντοπιστεί 160 ελληνικά παιχνίδια από την εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης. Από αυτά, τα 40 είναι της SL1».