Παναιτωλικός και Μπακάκης έχουν δώσει τα χέρια. Ο Μπακάκης όμως δεν τα έχει βρει με την ΑΕΚ για τη λύση του συμβολαίου του.

 Στην ΑΕΚ «κολλάει» η επιστροφή του Μιχάλη Μπακάκη στο Αγρίνιο. Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις.

Θέλει δουλειά ακόμα ο Παναιτωλικός για να αρέσει αρχικά στον προπονητή του Γιάννη Αναστασίου και στη συνέχεια και στον κόσμο του.

Και προσθήκες εννοείται!

Σε λίγες μέρες, αν δεν προκύψει αναβολή της πρεμιέρας, ξεκινάει η Super League, αλλά το ρόστερ των «καναρινιών» δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα.

Οι Αγρινιώτες ψάχνονται για ποδοσφαιριστές που θα τους δώσουν το κάτι παραπάνω.

Ένας εξ αυτών, όπως αποκάλυψε το Sportime, είναι ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ.

Ο Παναιτωλικός έχει μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και ο ίδιος ψήνεται να επιστρέψει στο Αγρίνιο. Ουσιαστικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

Οι Αγρινιώτες φυσικά και δεν μπορούν να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιο που έχει ο Μπακάκης στην Ένωση. Κάτω από το 50% τα χρήματα που του δίνουν. Ο 31χρονος μπακ την έχει αποδεχθεί, αλλά με την ΑΕΚ υπάρχει αδιέξοδο.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει ακόμα σημείο επαφής για να τελειώσουν τη συνεργασία τους. Ο Μπακάκης αξιώνει μέρος του συμβολαίου του που είναι κοντά στο 300αρι, αλλά η Ένωση στην παρούσα φάση δεν έχει μπει σε διαδικασία να καλύψει την… χασούρα που θα έχει ο Aγρινιώτης αμυντικός.

Η αίσθηση πάντως που επικρατεί, είναι οτι τελικά στο τέλος της ημέρας, θα βγει το διαζύγιο και ο Μπακάκης θα επιστρέψει στον Παναιτωλικό.