ΑΕΚ Μεσολογγίου; Στο λιμάνι καί τήν νέα αγωνιστική σεζόν και επίσημα η Σίσσυ Ασημάκη!!!!
Την φανέλα της ΑΕΚ Μεσολογγίου θα φοράει και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Σίσσυ Ασημάκη πού τα δύο τελευταία χρόνια λόγω σπουδών και τραυματισμού δεν ήταν στο ρόστερ της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου:
“Η ΑΕΚ Μεσολογγίου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας καί την παραμονή της στην ομάδα μας της Σίσσυ Ασημάκη. Η οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγίου της εύχεται να έχει καλή τύχη και υγεία στη νέα σεζόν και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”. Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας, η ταχύτατη εξτρέμ τόνισε:
“Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα για ένα ακόμα χρόνο με μια τόσο σπουδαία και μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ Μεσολογγίου. Το συναίσθημα να φοράς την φανέλα αυτή είναι ξεχωριστό και μοναδικό. Θα κάνω εγώ και οι υπόλοιπες συμπαίκτριες μου ότι μπορούμε να πάμε την ΑΕΚ Μεσολογγίου εκεί που πρέπει να είναι. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της διοίκησης καί τούς προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για φέτος. Θέλω να πω στον κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας να έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα καί να την στηρίξει διότι εκπροσωπεί όλον τον νομό. Η ΑΕΚ Μεσολογγίου θα γυρίσει εκεί που ανήκει. Το ταξίδι το έχουμε ξεκινήσει όλοι και όλες μαζί για να φτάσουμε στο τελικό προορισμό. Τα υπολοιπα εντός γηπέδου και όλα θα πάνε καλά”.