Στο ότι η ομάδα του πάλεψε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τελευταίο λεπτό στάθηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου.

Μπορεί ο Παναιτωλικός να ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα στην πρεμιέρα της φετινής Super League, ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο ότι η ομάδα του κατάφερε να μείνει στο ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αναλυτικά ο Έλληνας προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για τη κουβέντα που είχε στο τέλος του αγώνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Ο καθένας θέλει να κερδίσει η ομάδα του, υπάρχει ένταση και πάθος πάντα μέσα στα πλαίσια».

Για την εικόνα του αγώνα: «Το πρόβλημα είναι πως στο πρώτο εικοσάλεπτο φοβηθήκαμε τον ΠΑΟΚ. Δεν θα έπρεπε. Ξέραμε πως θα έχουμε ευκαιρίες, μας δόθηκαν δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ψάξαμε τη στιγμή μας, δεν ήρθε. Συνεχίζουμε. Έχουμε ελλείψεις, θέλουμε ένα δεκάρι, παίξαμε γι’ αυτό με έναν αμυντικό μέσο παραπάνω. Τακτικά πήγαμε καλά. Αλλά μας στοίχισε το πρώτο εικοσάλεπτο. Θα πρέπει να το εξαλείψουμε. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να βλέπουμε».