Γιάννης Γουλης καί Βύρων Παναγιωτόπουλος: «Με πολλή δουλειά για την νέα ΑΕΚ Μεσολογγίου»!
Μετά την χθεσινή έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας, ο Γιάννης Γουλης και ο συνεργάτης του Βύρων Παναγιωτόπουλος προέβησαν στις πρώτες τους δηλώσεις για το νέο σύνολο που σχεδιάζεται. Επιθυμία τους είναι, σαφώς, ο «Δικέφαλος» να είναι ξανά μία ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:. ΓΙΆΝΝΗΣ ΓΟΥΛΗΣ…..<< Ετοιμάζουμε μία νέα ομάδα κι αυτό σημαίνει ότι μας περιμένει όλους καί όλες πολλή δουλειά, για να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε την νέα ΑΕΚ Μεσολογγίου στο στυλ που θέλουμε. Περιμένουμε την ολοκλήρωση του ρόστερ σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να ξεκινήσουμε μετά αυτό που ξέρουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Χρειάζεται πολλή δουλειά από μας και επιμονή, χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο και εμπιστοσύνη. Το βασικό μας πρόβλημα αυτή την περίοδο είναι οι πολλές απουσίες παικτριών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.Όλοι καί όλες μας θα καταβάλλουμε την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα>>.
ΒΎΡΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΌΠΟΥΛΟΣ….<<Θέλουμε να δούμε όλα όσα θα δουλέψουμε στις προπονήσεις, να βγαίνουν στους αγώνες σε συνδυασμό με νίκες. Βασικό μας μέλημα σ’ ένα καινούργιο και νεανικό ρόστερ είναι να μπορέσουν οι παίκτριες να «δεθούν» και να γίνουν «ένα».
Όλα τα κορίτσια έχουν μεγάλη θέληση για εξέλιξη και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν το 100% σε κάθε προπόνηση και αγώνα, όπως αρμόζει στο DNA της ΑΕΚ Μεσολογγίου!! >>.