Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό υπέγραψε ο Δημήτρης Κολοβός, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ του Αγρινίου.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και στα άκρα, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ολλανδικής Βίλεμ, της βελγικής Μαλίν, της Ομόνοιας στην Κύπρο, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Σερίφ Τιρασπόλ με την οποία είχε συμμετοχές και στους ομίλους του Champions League στο πρώτο μισό της σεζόν, και με την Κοτσαέλισπορ στην Τουρκία στο δεύτερο μισό.

Συνολικά με τη φανέλα της Σερίφ και της Κοτσαέλισπορ σε Μολδαβία, Τουρκία και Ευρώπη, τη σεζόν 2021/22, αγωνίστηκε σε 36 ματς και πέτυχε 6 γκολ ενώ μοίρασε 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μεταξύ αυτών σε τέσσερις αγώνες προκριματικών του Champions League, όπου σκόραρε μία φορά, αλλά και στους έξι αγώνες που έδωσε η Σερίφ στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου συμμετείχε και στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται τον επόμενο χρόνο ο Δημήτρης Κολοβός, που υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στη Super League στην οποία αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Από το καλοκαίρι του 2020 αγωνίστηκε στη Σερίφ Τιρασπόλ και από τον περασμένο Ιανουάριο στην Κοτσαέλισπορ. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας (9 συμμετοχές, 1 γκολ).