Στον πάγκο του ΑΟ Σκουτεράς θα παραμείνει ο Γιώργος Αρμύρας

Ο Γιώργος Αρμύρας λοιπόν θα συνεχίσει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή χρονιά οι διοικούντες του συλλόγου αναγνωρίζοντας την προσφορά του, το έργο του και την συμβολή του στην δημιουργία ενός συνόλου με χαρακτηριστικά ομάδας  εντός και εκτός γηπέδου, συναντήθηκαν με τον κόουτς, υπήρξε απόλυτη ταύτιση για το πλάνο και την φιλοσοφία που θα βαδίσει η ομάδα και οι δύο πλευρές έδωσαν με συνοπτικές διαδικασίες τα χέρια προκειμένου να ξεκινήσει ο άμεσα ο σχεδιασμός του ρόστερ για την νέα χρονιά

Ο Γιώργος Αρμύρας μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον ΑΟ Σκουτεράς δήλωσε στο Agriniogoal.gr

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την  συνεργασία που είχαμε και με την συμβολή όλων (παικτών, επιτελείου και του υπέροχου κόσμου του συλλόγου) πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, για να οδηγήσω τον ΑΟ Σκουτεράς ακόμη ψηλότερα. Ο λόγος που αποδέχθηκα τη πρόταση είναι για τις φιλικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν μετά εμένα της διοίκησης και τον φιλάθλων. Είμαστε όλοι μια οικογένεια.

Επίσης εύχομαι υγεία σε όλο τον φίλαθλο κόσμο