ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

https://kalyvia.gr/

Για την επόμενη Τετάρτη 31 Αυγούστου, στις 4.30 μ.μ. έχει ορισθεί η έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ Καλυβίων στο γήπεδό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με προπονητή για μια ακόμη χρονιά τον επιτυχημένο Ανδρέα Κονδύλη, ενώ στα μεταγραφικά θα γίνουν προσπάθειες ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα, για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις με ασκήσεις με μπάλα και τακτικής, με τους παίκτες οι οποίοι πέρυσι αποτέλεσαν τον βασικό ¨κορμό¨ της ομάδας, υπάρχουν όμως πληροφορίες για επιστροφή 2-3 ντόπιων και έμπειρων ποδοσφαιριστών, συν τα μεταγραφικά αποκτήματα που θα προκύψουν, προκειμένου ο Ανδρέας Κονδύλης να μπορέσει να δουλέψει απερίσπαστος και χωρίς προβλήματα.

Ακόμη, σε πολύ καλό κατάσταση βρίσκεται ο χλοοτάπητας του γηπέδου Καλυβίων, με τον αγωνιστικό χώρο να μην έχει υποστεί ζημιά από τις καλοκαιρινές υψηλές θερμοκρασίες, ενώ οι απαραίτητες καλλιεργητικές φροντίδες και τα ποτίσματα, ¨βοήθησαν¨ στην διατήρηση και ανάπτυξη του γκαζόν.