Τον Δημήτρη Κολοβό ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ο Παναιτωλικός. Η συγκεκριμένη προσθήκη παρουσιάστηκε ως μπαμ στο Αγρίνιο λόγω του βιογραφικού του 29χρονου. Έναν χρόνο νωρίτερα έπαιζε στους ομίλους του Champions League ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός.

Θα μπορούσε και αυτή τη σεζόν να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Και αυτό γιατί είχε πρόταση από την Καραμπάγκ ώστε να παίξει εκεί.

Όπως ανέφερε το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», το club από τον Αζερμπαϊτζάν που έμεινε για… μισό γκολ εκτός των ομίλων του Champions League και πλέον είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα stages του Europa League. Η ομάδα που λίγο έλειψε να «κλέψει» τον Δημήτρη Κολοβό την ώρα που ήταν καθ΄ οδόν για το Αγρίνιο. Εν προκειμένω, η πρόταση που εστάλη άγγιζε τις 200.000 ευρώ, αλλά δεν άλλαξε την γνώμη του 29χρονου επιτελικού χαφ που ΄χε ηθικά δεσμευτεί στον Παναιτωλικό. Transfer stories!

Με αυτή την προσθήκη ο Παναιτωλικός θεωρητικά είναι κομπλέ. Πρακτικά είναι ακόμη ανοιχτό το θέμα του φορ . Επίσης, έως τις 15 Σεπτέμβρη δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα προκύψει. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, από τα αρνητικά αποτελέσματα, που σε κάνουν να αναθεωρείς, έως τους τραυματισμούς.

Τέλος, δεν μπορεί να αποκλειστεί κάτι και στο κομμάτι των αποχωρήσεων. Υποψήφιοι υπάρχουν. Ο Άγγελος Τσιγγάρας είναι ένας εξ αυτών. Μετά από σχεδόν μία ζωή στον Παναιτωλικό φέρεται να ΄ρθε η ώρα της αποχώρησης. Η απουσία του από την 11άδα με τον ΠΑΟΚ ελλείψει του Μάρτσενσον βγάζει το ανάλογο νόημα. Θέλει εξωτερικό, αλλά φαντάζει ζόρικο. Την περσινή σεζόν είχε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.