Κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος έχει ο προπονητής του Παναγρινιακού Βασίλης Ξανθόπουλος μετά τις πρώτες 20 ημέρες προετοιμασίας, καθώς οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίνονται κατά τον καλύτερο τρόπο.

Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου σημείωσαν μεγάλη πρόοδο στους τομείς της φυσικής κατάστασης, και της τακτικής, καθώς εφαρμόζουν κατά γράμμα της εντολές του έμπειρου Αγρινιώτη προπονητή, και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος είχε μόνο καλά λόγια να πει για την διοίκηση του συλλόγου (όσο αφορά τα θέματα των μεταγραφών), αλλά και για τους ποδοσφαιριστές.

«Μετά τις πρώτες είκοσι ημέρες προετοιμασίας είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, καθώς σε κάθε προπόνηση συνεχίζουν με την ίδια όρεξη και σοβαρότητα. Δίνουμε έμφαση στην φυσική κατάσταση και στην τακτική. Παράλληλα συνεχίζουμε το μοντάρισμα και την γνωριμία μας πάνω σε όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε για να δημιουργήσουμε την ομάδα της νέας περιόδου στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής που συμμετέχουμε. Δεν είμαστε έτοιμοι στον βαθμό που θέλουμε, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα τα έχουμε καταφέρει». Κατέληξε ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Όσο αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου ο Ξανθόπουλος επισήμανε « Θεωρώ ότι έχουμε καλό ρόστερ σε όλες της γραμμές. Υπήρξε άψογη συνεργασία με τη διοίκηση στα θέματα των μεταγραφών. Ο Παναγρινιακός ενισχύθηκε σε θέσεις κλειδιά , και ευελπιστώ ότι παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν στην δυσκολία της κατηγορίας»

Για το νέο τεχνικό team του συλλόγου ο κόουτς επισήμανε ‘ Όλοι οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου βοηθούν τον σύλλογο. Είμαι ευχαριστημένος από την συνεργασία μας”.