Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Αναγέννηση Στάνου ο Χρήστος Αγγέλης αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πέτυχε 10 γκολ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και 2 γκολ στα μπαράζ ανόδου και βοήθησε τον σύλλογο στην πολύ καλή φετινή του πορεία. Ο Αγγέλης αναζητάει την επόμενη ομάδα του αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει την άψογη συνεργασία που είχε με τον σύλλογο

Ο Χρήστος Αγγέλης λοιπόν  προχώρησε στην παρακάτω δήλωση :

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια της Αναγέννησης Στάνου για τη άψογη συνεργασία που υπήρχε. Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Καραδήμα για τη συνεργασία μας και τη στήριξή του προς εμένα σε όλα τα επίπεδα, τον γενικό Αρχηγό Χρύσο Καρακώστα, τους προπονητές Τάσο Σπαή και Νίκο Μιμιγιάννη και τον φροντιστή του συλλόγου εναν “αφανή ηρωα” τον Γιάννη Ψωφάκη που ειναι συνέχεια δίπλα στην ομαδα.

Φυσικά,  για το τέλος δεν θα μπορούσα να παραλείψω το ζωτικό κομμάτι του συλλόγου τον Γιώργο Μπουραλέξη που ήταν πάντοτε δίπλα μας σε οτι κι αν χρειαστήκαμε.  Ένας άνθρωπος που το ερασιτεχνικο ποδόσφαιρο τον εχει ανάγκη και μόνο μπροστά μπορεί να το πάει … ..

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια στην Αναγέννηση Στάνου και να πετύχει τους στόχους της  στο επόμενο πρωτάθλημα “.