Ο Νίκος Καρέλης έχει ξεκινήσει δυναμικά και ο Παναιτωλικός καλείται να αποφασίσει εάν θα πορευτεί ως έχει τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο.

Ήταν ο μοναδικός που ανανέωσε από όσους ήθελε να κρατήσει ο Παναιτωλικός. Στο ματς με τον Ατρόμητο ο Νίκος Καρέλης όχι μόνο σκόραρε, αλλά το έκανε φορώντας το περιβραχιόνιο.

Μέσω των Αγρινιωτών βρήκε σερί ματς, ρυθμό και αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Το καλοκαίρι μπορεί το τηλέφωνό του να χτύπησε από διάφορα κλαμπ εντός και εκτός συνόρων που ενδιαφέρθηκαν για εκείνον, αλλά στο φινάλε εκείνος αποφάσισε να μην αλλάξει φανέλα.

Εξ αρχής έλεγε πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το Αγρίνιο. Μόνο κάτι εξαιρετικό θα του άλλαζε την άποψη. Αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο οικονομικό, τα υπόλοιπα πήραν τον δρόμο τους. Στο ξεκίνημα της νέας σεζόν έχει βάλει ήδη δύο γκολ. Σε ισάριθμα ματς ο Παναιτωλικός έχει πάρει βαθμούς.

Οι επιδόσεις του Κρητικού φορ είναι εκείνες που κάνουν κάποιους να έχουν δεύτερες σκέψεις για το ενδεχόμενο νέας μεταγραφής. Βέβαια όσο ο Ζοάο Πέδρο δεν ρολάρει, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Το ενδεχόμενο απόκτησης τρίτου επιθετικού είναι κάτι που έχει πέσει στο τραπέζι πολύ καιρό τώρα. Ωστόσο, ουδέποτε αποτέλεσε προτεραιότητα.