ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 2

Το Δ.Σ. προσκαλεί για μια ακόμη φορά όλους τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Ομάδας, που θέλουν να συμμετέχουν στην προετοιμασία και τις Αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος Β’ ΕΠΣΑ (έναρξη 15-10-2022), την Κυριακή 18-09-2022, στις 11 το πρωί στο γήπεδο Καινούργιου και να τεθούν επίσης, τα οποία θέματα τους απασχολούν και να αρχίσει η προετοιμασία

Η σημερινή αδράνεια της ομάδας μας, για ανεξήγητους λόγους προς το Δ.Σ., οφείλεται στη μη παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών στην έναρξη της προετοιμασίας, που ήταν να ξεκινήσει την Κυριακή 11-09-22, όπου και ματαιώθηκε και σε κανέναν άλλο λόγο.

Υ. Γ. 1. Η αδιέξοδη ομαδοποίηση, στην ουσία σε βάρος της ομάδας και των νέων παιδιών του χωριού, χωρίς να γνωρίζει κανένας τους λόγους αυτής της αρνητικής στάσης, θα είναι καταστροφική για όλους και ίσως αύριο να είναι αργά

Υ Γ. 2. Το Δ.Σ. είναι διατεθειμένο να αναλάβει τις όποιες ευθύνες του, αν υπάρχουν, αρκεί όμως να γνωρίσει, ποιο είναι το πρόβλημα των αθλητών που δεν συμμετέχουν στην ομάδα. Υ. Γ. 3. Όσοι αγαπάνε τη ΔΟΞΑ, αυτή την ύστατη στιγμή, οφείλουν να αντιδράσουν στην διαφαινόμενη αναστολή αθλητικής δράσης της ομάδας.

Υ.Γ. 4. Τέλος το Δ.Σ. δηλώνει ότι υπερασπίζεται την 63χρονη ιστορία της ΔΟΞΑΣ και μόνο και απολογείται στα μέλη του σωματείου στα πλαίσια του καταστατικού και της ισχύουσας νομοθεσίας, με τις δέουσες δημοκρατικές διαδικασίες που τηρούνται απαρέγκλιτα.

Από το Γραφείο Τύπου