Έτοιμη για το ματς του Σαββάτου (17/9 – 20:00, Cosmote Sports 2) με τον Παναιτωλικό είναι η ΑΕΚ. Περιθώρια για νέο στραβοπάτημα δεν υπάρχει. Μετράει ήδη δύο ήττες μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν για τον Ματίας Αλμέιδα. Το μοναδικό ερωτηματικό ήταν ο Γιόνσον. Μπορεί να γλίτωσε τη θλάση, αλλά ο Δανός δεν είναι θέση να βοηθήσει άμεσα. Προτιμήθηκε να μη ζοριστεί για να μην πάθει κάποια υποτροπή. Άλλωστε ακολουθεί η διακοπή.

Αντιθέτως, ο Αραούχο είναι εντάξει. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει και βασικός ο Αργεντινός έχοντας στο πλάι του τους Ελίασον και Λιβάι Γκαρσία. Εκτός παραμένει ο Τσούμπερ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μαχαίρα. Ανέτοιμος κρίνεται ο Σιντιμπέ, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία στη διακοπή να ανεβάσει στροφές. Τέλος, μπήκε σε αποστολή ο Γαλανόπουλος, ο οποίος προσπαθεί να εγκλιματιστεί και σταδιακά να βρει τα πατήματά του.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον.