Πυρ και μανία με τον διαιτητή του Παναιτωλικός – ΑΕΚ οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου!

Διαιτησία: Πυρ και μανία στο Αγρίνιο με τον διαιτητή Διαμαντόπουλο. Η διαμάχη με τον Κολοβό και η κίτρινη κάρτα επειδή είναι ωραίο το χρώμα!

Με λάθη η διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο Αγρίνιο, αλλά οι άνθρωποι του Παναιτωλικού κάνουν λόγο για προκλητική συμπεριφορά του διεθνή ρέφερι!

«Σφιγμένος» και με αρκετά λάθη ο διαιτητής Διαμαντόπουλος στο πρώτο ημίχρονο στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ. Ο διεθνής ρέφερι αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους γηπεδούχους, αφού εκτός από τα… ανάποδα σφυρίγματα προκάλεσε και με την συμπεριφορά του, τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου!

Προς το τέλος της αναμέτρησης, είχε έναν διάλογο εντός αγωνιστικού χώρου με τον Δημήτρη Κολοβό, με τον μέσο του Παναιτωλικού να διαμαρτύρεται για κάποιες αποφάσεις.

Ο Διαμαντόπουλος από την μεριά του, αρκετά εριστικός, αναρωτήθηκε αν ο Κολοβός βρήκε τελικά ομάδα και άρχισε και πάλι να παίζει ποδόσφαιρο!

Στάση που έκανε έξαλλο τον Κολοβό, αλλά και κάποιους συμπαίκτες του που ήταν κοντά! Μάλιστα ο… διάλογος των δύο αντρών συνεχίστηκε και κατά την αποχώρηση τους για τα αποδυτήρια, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ήταν «φορτωμένοι» από το ημίχρονο με τον Αρκα ρέφερι. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού ρώτησε τον διαιτητή:

«Γιατί μου έβγαλες κίτρινη κάρτα;».

Η άκρως ειρωνική απάντηση του ρέφερι δεν… υπάρχει! «Μου αρέσει το χρώμα»! Προφανώς και ο λόγος της κάρτας ήταν άλλος, αλλά η απάντηση του ρέφερι ενόχλησε τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Στο τέλος του αγώνα ο Μάκης Μπελεβώνης έκανε σχετικά παραπονα στον διαιτητή και ζήτησε το λόγο για τον οποίο είχε τέτοια συμπεριφορά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν οτι ο Διαμαντόπουλος ζήτησε συγνώμη!