Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε  ο Παναγρινιακός στο δημοτικό στάδιο της Βόνιτσας με αντίπαλο τον Αμβρακικό Βόνιτσας.

Στο πρώτο μέρος ο Παναγρινιακός είχε την κατοχή της μπάλας και με πίεση ψηλά δημιούργησε ευκαιρίες με τους Τσάκνη, Τσοπανά και Τουρλίδα ενώ και η κεφαλιά του Φραγκούλη στο 38 πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και η ομάδα της Βόνιτσας έχασε ευκαιρία με τον Χαιδάκη στο 73 να πλασάρει άουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Βόνιτσας κράτησε το μηδέν όταν σε δυνατό σουτ του Καλοκαίρη απο το ύψος του πέναλτι, μετά από ωραίο συνδιασμό με Τσάκνη και Καπνιά έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά.

Το τελικό 0-0 έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αμβρακικός: (Δ. Κονιδαρης)

Τρανουλίδης, Βρεττός, Ιασωνίδης, Καταγής, Βασίλας, Ορφανός, Μπουρδούβαλης, Βλάχος, Μπούζι, Βέκιος, Καλογερής Αγωνίστηκαν και οι Νταλιάρδας, Ιασωνίδης Κ, Χαιδάκης, Κυριακίδης και Καππές

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Β. Ξανθόπουλος)

Μπαλάφας, Τσακανίκας, Γκόλιας, Λίτσος, Φραγκούλης, Γιαννόπουλος, Τουρλίδας, Μανιωτης, Τσάκνης, Κοντογιάννης, Τσοπανάς. Αγωνίστηκαν και οι Καρκαλής, Παλιάτσας, Καλοκαίρης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Μήλιος, Καπνιάς, Αντωνόπουλος, Μουχάνης και Τσιούνης.