Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Καραπαπά,  ο Κεραυνός Γαβαλούς, σαφώς πιο έτοιμος την χρονική στιγμή που διανύουμε νίκησε με 6-1 τον γηπεδούχο Αστέρα Αγρινίου.

Xρήσιμα και σημαντικά συμπεράσματα εξήγαγε η τεχνική ηγεσία του Αστέρα Αγρινίου ( Θανάσης Μουρτζιάπης), αλλά και του Κεραυνού Γαβαλούς  (Δημήτρης Λώλος).

Κατ’ αρχάς, οι ποδοσφαιριστές πρόσθεσαν 90λεπτο ή λιγότερο χρόνο, κάτι που θα τους βοηθήσει να ετοιμαστούν ενόψει έναρξης πρωταθλήματος. Αυτός ήταν άλλωστε και ο κύριος στόχος του φιλικού.

Όσο αφορά τους σκόρερ οι φιλοξενούμενοι με γκολ των Παπαδόπουλου, Μπανάκα, και Γιώργο Παπαευθυμίου πήραν προβάδισμα (0-3) σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Παπαεθυμίου Γ. και Μουρτζιάπης (2), πέτυχαν τα άλλα τρία γκολ του Κεραυνού Γαβαλούς, ενώ για τον Αστέρα μείωσε ο Πατσέας.

Το γκολ της χρονιάς!!!

Ένα από τα γκολ της χρονιάς και ίσως το καλύτερο πέτυχε ο επιθετικός του Κεραυνού Γαβαλούς Γιώργος Παπαευθυμίου (φωτογραφία) απέναντι στον Αστέρα Αγρινίου.

Ήταν στο 40΄όταν ο Μπανάκας με σέντρα από αριστερά, παράλληλα από την γραμμή της μεγάλης περιοχής βρίσκει μόνο αμαρκάριστο τον Γιώργο Παπαευθυμίου ,ο  οποίος με αριστερό ψαλιδάκι το οποίο θύμισε κάπως Ριβάλντο έστειλε την μπάλα στο δεξί «γάμα» της αντίπαλης εστίας!!! Γκολ το οποίο χειροκροτήθηκε από όλους που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Καραπαπά στο Αγρίνιο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Γαλανόπουλος, Παπαιωάννου, Πίτλιγκερ, Τζελτζές, Σταματελόπουλος, Ζωγράφος, Παχής, Μαυροφρύδης, Γκρίζης Ν., Σπυρόπουλος, Βαρέττας.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι

Βασιλάρης, Γκρίζης Γ., Πατσέας, Αγγελακόπουλος, Αυφαντής, Αγραφιώτης, Τζολάκης

Κεραυνός Γαβαλούς ( Δημήτρης Λώλος)

Κατερινόπουλος, Βίβας, Κολοκούρας, Κουρσάρης, Χαραλάμπους, Μουρτζιάπης, Κουζέλης, Μπανάκας, Παπαευθυμίου Γ., Παπαδόπουλος, Παπαευθυμίου Θ.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Γαλανόπουλος, Μπισδούνης, Τσιντζέλης Μ.