Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού, για την 6η αγωνιστική της Super League U19.

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο ΠΑΣ είχε την πρώτη… διπλή μεγάλη ευκαιρία, με δυο δοκάρια. Αρχικά η κεφαλιά του Κύρκου, μετά από κόρνερ, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Ζώνιος έστειλε ξανά τη μπάλα στο οριζόντιο.

Στο 23ο λεπτό ο Ραγιάς έκανε μια εκπληκτική απόκρουση, καθώς σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κύρκου, εκτινάχθηκε εντυπωσιακά.

Στο 40ο λεπτό ο Μπαρτσιώτης είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Πήλιος πρόλαβε τη μπάλα πριν περάσει την γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο και το 47ο λεπτό, ο ΠΑΣ είχε καλή στιγμή, όταν ο Κύρκος πήρε τις κόντρες και πέρασε τον πορτιέρο, αλλά οι Αγρινιώτες έσωσαν πάνω στη γραμμή. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μαυρόπουλος έκανε δυνατό σουτ, αλλά ο Βρακάς απέκρουσε εντυπωσιακά.

Μάλιστα στο 62ο λεπτό ο Πάνος είχε σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε ξανά στο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ήρθε το 1-0 για τον ΠΑΣ, με τον Φερεντίνο να παίρνει το ριμπάουντ και να πλασάρει εύστοχα.

Στο 93ο λεπτό ο Μουστάκας πήρε τη μπάλα απέφυγε αντίπαλο και το πλασέ έδιωξε ο Ραγιάς με τα πόδια, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Πάνος σούταρε πάνω στο… αριστερό δοκάρι.

Συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς Πήλιος, Μόσχος, Γερονικολός, Γιαλεδάκης, Τσίρης, Φερεντίνος, Λώλης, Πάνος, Κύρκος, Ζώνιος

Έπαιξαν και οι: Μουστάκας, Ναούμης, Σάλο, Καφενζής, Ζωγράφος

Παναιτωλικός: Ραγιάς, Ζαβέρδας, Κοντούρης, Καβαλλάρης, Νικολάου, Κουναβάς, Μωραϊτης, Μαυρόπουλος, Μπαρτσιώτης, Μπαρλαγιάννης, Αναστασόπουλος

Έπαιξαν και οι: Ταράσης, Παχής, Λαζαρίδης,