Στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» επικράτησαν εκτός έδρας του Ναυπακτιακού Αστέρα με 2-1, πέρασαν αρχικά στην 4η φάση, αλλά θα συνεχίσουν και στην επόμενη, καθώς ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού ήταν από τους τυχερούς της κλήρωσης.

Στα του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να σκοράρει με το 0-0 να παραμένει. Στο 2ο οι Λαρισαίοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο 50′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Πλέγκα. Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που πανηγύρισαν με τον Παπαγεωργίου να κάνει στο 60′ το 0-2, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να μειώσουν στο 80′ με τον Σταθόπουλο σε 1-2, χωρίς όμως στην συνέχεια να απειλήσουν τους Θεσσαλούς που πήραν το εισιτήριο όχι για την 4η φάση, αλλά για την 5η όπως αναφέραμε και πριν.

Οι συνθέσεις του αγώνα

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Νταλακούρας): Καλαντζής, Νικολογιάννης, Καφεντζής, Φειδαίος, Αγκαράι, Μικές, Σταθόπουλος, Καραλής, Πετράτος, Σκούτας, Πανταζής.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Πεντρόζο, Νικολιάς, Όγκμποε.