ΑΕΚ Μεσολογγίου: «Θωράκισε» τα γκολπόστ με τερματοφύλακα από το πάνω ράφι!!!!! Παίκτρια της ΑΕΚ Μεσολογγίου θα πρέπει να θεωρείται πλέον η Βραζιλιάνα Souza Graziele, καθώς έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.
Η ικανότατη -ταλαντούχα πορτιέρο πρόκειται να αποτελέσει την εγγύηση κάτω από τα γκολπόστ της ΑΕΚ Μεσολογγίου προκειμένου η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Β’ Εθνική κατηγορία γυναικών.
Είναι γνωστό ότι η 24 χρονη γκολκίπερ αποτελούσε την πρώτη επιλογή του προπονητή της ομάδας, Γιαννη Γουλη για να καλύψει το κενό που άφησε η Άννα Μαρία Παναγιωτοπούλου και μετά από συζητήσεις επισημοποιήθηκε η μεταγραφή της. Ήδη εδώ και μία εβδομάδα ξεκίνησε προπονήσεις και σήμερα έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο της με την φανέλα της νέας της ομάδας στο φιλικό αγώνα με τον Ίκαρο Πετρωτού Πατρών καί είχε πολύ καλή παρουσία.
Η Βραζιλιάνα τερματοφύλακας είναι η πρώτη φορά που βγαίνει από την χώρα της για να αγωνιστεί εκτός συνόρων και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί στις :
*Vasco da Gama – Rio de Janeiro
*Cabofriense – Rio de Janeiro
*Barcelona de Vilhena – Rondônia
*Pindamonhangaba – São Paulo.
Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Η οικογένεια τής ΑΕΚ Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την 24χρονη βραζιλιανα τερματοφύλακα Souza Graziele. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…BEM-VINDO GRAZΙ !!!!!!!! Οι πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια της ΑΕΚ Μεσολογγίου της Graziele Souza τόνισε : “Είμαι χαρούμενη που εντάσσομαι στην ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου και νιώθω υπέροχα που είμαι και εγώ κομμάτι αυτού του συλλόγου. Η ΑΕΚ Μεσολογγίου είναι μια μεγάλη ομάδα σύμφωνα με τις πληροφορίες πού συγκέντρωσα και είναι τιμή μου που θα φορέσω την φανέλα της. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα και εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και ότι καλύτερο για τον σύλλογο”.