Απίστευτο! Επετράπη η είσοδος οργανωμενων οπαδών στα αποδυτήρια του ΠΑΣ μετά την τεσσάρα από τον Παναιτωλικό!

Τα λαϊκά «δικαστήρια» είναι σύνηθες φαινόμενο στα γήπεδα της Υφηλίου μετά από ήττες! Στον ΠΑΣ Γιάννινα όμως το… τερμάτισαν. Αντιπροσωπεία των οργανωμένων, ζήτησε και μπήκε μέσα στα αποδυτήρια (!) για να μιλήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά το 1-4!

Οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα πήραν τον… νόμο στα χέρια τους, απούσας της διοίκησης Χριστοβασίλη, λόγω των θεμάτων υγείας που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα και δεν του επιτρέπουν να είναι δίπλα στην ομάδα!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν οτι με Χριστοβασίλη παρόντα, τόσο η λειτουργία όσο και η εικόνα της ομάδας θα ήταν τελείως διαφορετική.

Μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, μερίδα των οργανωμένων… μπούκαρε στα αποδυτήρια για να ζητήσει το λόγο από ποδοσφαιριστές και προπονητή, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά!

Προφανώς και δεν μπήκαν με «ντου» ρίχνοντας πόρτες και «σπάζοντας» λουκέτα! Η είσοδος τους επετράπη από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Μπάμπη Καρβέλη που έδωσε τη σχετική άδεια (!), ο οποίος το καλοκαίρι ήταν ο άνθρωπος που πήγε τον Γιώργο Χριστοβασίλη στον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών του «Άγιαξ της Ηπείρου»!

Οι ποδοσφαιριστές να σημειωθεί οτι αισθάνθηκαν άβολα, ακούγοντας τον Γενικό αρχηγό να ζητάει «να μην φύγει κανείς»! Παρόλα αυτά οι περισσότεροι αποχώρησαν με τους οπαδούς να συνομιλουν με τον προπονητή Θανάση Στάικο και τους αρχηγούς του κλαμπ.

Για το συμβάν να σημειωθεί οτι ο Γιώργος Χριστοβασίλης ενημερώθηκε εκ των υστέρων, χωρίς να του έχει αρχικά ζητηθεί η σχετική άδεια!

Το πρόβλημα στα Γιάννενα δεν είναι μόνο αγωνιστικό. Η ομάδα είναι στον αυτόματο πιλότο. Το «καράβι» και είναι μεγάλο, δεν έχει καπετάνιο. Ούτε καν «αξιωματικούς» να κάτσουν στη γέφυρα! Το «τρέχουν» κάτι… μούτσοι που μέχρι χθες καθάρισαν την μουράβια από τα ύφαλα! Εφτά σε παίρνει αριστερά, μην το ζορίζεις…