Σε φιλικό ματς που έγινε την Παρασκευή στο Εμιλέον η ΑΕ Αγίου Δημητρίου νίκησε με 4-3 την Κ17 το Παναιτωλικού
Η ενημέρωση της ΑΕ Αγίου Δημητρίου αναφέρει τα εξής:
Έπειτα από ένα όμορφο παιχνίδι με θέαμα και πολλά γκολ, η ομάδα μας επικράτησε με 4-3 της Κ17 του Παναιτωλικού σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις του Εμιλέον.
Ο Α.Π.Σ. “‘Ενωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου” προηγήθηκε με 3-0, έχοντας τον Σώζο πρωταγωνιστή με δύο γκολ, ενώ με αυτογκόλ σημειώθηκε το τρίτο τέρμα. Με πέναλτι του Μόκκα η Κ17 του Παναιτωλικού μείωσε σε 3-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Η ομάδα μας ανέβασε το δείκτη του σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Σπυριλιώτη να σημειώνει το 4-1. Ο Σαλαγιάννης μείωσε σε 4-2, ενώ λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Ζαρκαδούλας πέτυχε το 3ο γκολ της Κ17 για το τελικό 4-3 και τη νίκη της Ένωσης.
Εξαιρετική εμφάνιση από τον τερματοφύλακά μας, Στράτο Κουτρούμπα με πολλές και εντυπωσιακές επεμβάσεις, του αξίζουν τα εύσημα, ήταν εξαιρετικός.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Κ17 Παναιτωλικού (Δημήτρης Θεοδοσίου) : Παπαζώης, Νταλιάννης, Βλαχοδήμος, Καπνιάρης, Δρακόπουλος, Κεχαγιάς, Μόκκας, Τσιριμώκος, Μπελάλης, Γιωτόπουλος, Κακιώνης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι : Ρόμπολας, Σαλαγιάννης, Παυλίδης, Ελέζι, Πρωτόγερος, Πιστικός, Γαλαζούλας.
Α.Π.Σ. “Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου” (Θεόδωρος Μουχάνης): Κουτρούμπας, Αλπέντζος, Παπαγεωργίου, Λιοπύρης, Πριόβολος, Άρντο, Κωστόπουλος Γ, Σπυριλιώτης, Σώζος, Κοκώνης Κ., Τσεκούρας.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιωτόπουλος, Ρόκκος, Τσόλκας, Καλύβας, Κωστόπουλος Χρ, Καραθάνος, Χυδεριώτης