Ο ανώτερος Ναυπακτιακός υπέταξε σε φιλικό παιχνίδι στη Ναύπακτο με 2-1 την Παναχαϊκή που την έκανε να μοιάζει ομάδα πιο μικρής κατηγορίας. Μιλάμε βέβαια για φιλικό παιχνίδι, που δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα όμως τα φιλικά αφού ακόμη δεν υπάρχει αγωνιστική δράση δίνουν το δικαίωμα για όνειρα γιατί χτίζεται απ’ ότι φαίνεται κάτι καλό με νέα παιδιά που όπως δείχνουν από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια διψούν να δείξουν τι αξίζουν , ας ελπίσουμε ότι ο Ναυπακτιακός θα συνεχίσει έτσι και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει το συντομότερο ούτως ώστε η ομάδα που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι να το δείξει και στο πρωτάθλημα.
Δεν έχουμε δώσει ποτέ στο Nafpaktianews.gr σημασία στα φιλικά όμως τα δύο φιλικά με την Παναχαϊκή είναι σημείο αναφορά καθώς ο Ναυπακτιακός ήρθε ισόπαλος στο Αντίρριο ενώ προηγούταν στο μεγαλύτερο διάστημα και στο δεύτερο φιλικό πήρε τη νίκη με την Παναχαϊκή να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα και με τον Σούλη Παπαδόπουλο να χρησιμοποιεί πολλούς βασικούς.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 έπειτα από αυτογκόλ του Ρουγκάλα, με την Παναχαϊκή να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 69’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαντί. Την παράβαση είχε κερδίσει ο Νιλτίνιο έπειτα από μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Καλαμπόκα.
Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε για τον Ναυπακτιακό Αστέρα ο Καραγιάννης στο 82’, παίκτης από της Ακαδημίες της ομάδας μας.