Ο πατέρας Γεώργιος τέλεσε απόψε τον αγιασμό του Α.Π.Σ. “Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου” ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με πίστη, χαμόγελα και αισιοδοξία για μια χρόνια με υγεία και επιτυχίες.
Το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού, παιδείας και πολιτισμού, Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Βασίλης Φωτάκης, η Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χριστίνα Σταρακά, ο Πολιτευτής με τη ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάσης Παπαθανάσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκης Παπαχρήστος, οι αθλητές και οι προπονητές του Συλλόγου, σύσσωμο το Δ.Σ.της ομάδας, οι χορηγοί μας, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Χρυσόστομος Φεγγούλης, ο ιδιοκτήτης της Agrinio Goalkeepers Academy Γιάννης Καραβασίλης και πολλοί άλλοι.
Φυσικά ξεχωριστό χρώμα έδωσε με την παρουσία του και μας τίμησε ο θριαμβευτής του 40ου Σπάρταθλον, Φώτης Ζησιμόπουλος, στον οποίο η γενική γραμματέας του Συλλόγου, Γεωργία Μπόκα, πρόσφερε τη φανέλα με το σύμβολο της ομάδας μας ενώ πήρε και το λόγο μιλώντας στους αθλητές του Συλλόγου. Να σημειώσουμε ότι ο πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης δεν κατάφερε να δώσει το παρόν, λόγω υποχρεώσεων, ενώ ο αγιασμός τελέστηκε στο κλειστό του ΔΑΚ, λόγω της κακοκαιρίας.
Ακολουθεί βίντεο με την ομιλία του προέδρου της ομάδας, Κωνσταντίνου Καρρά.