Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου ο Παναγρινιακός γνώρισε την ήττα από το ΑΠΣ Πάτραι με 1-0

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Την ήττα με 0-1 γνώρισε η ομάδα μας από το Α.Π.Σ ΠΑΤΡΑΙ στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου. Σ ένα δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ο ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ στο πρώτο δεκάλεπτο έχασε δύο ευκαιρίες με τον Τσοπανά στο 3 να πλασάρει όμως τελευταία στιγμή ο Θεοφάνης με προβολή έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ, ενώ στο 10 μετά από ομορφη κάθετη του Τσάκνη ο Μήλιος βρέθηκε απέναντι από τον Βορύλλα όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΤΡΑΙ βγήκε νικητής.

Στη συνέχεια η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, πήρε τη μπάλα στην κατοχή της και με κύριο εκφραστή το Λιμάντσι έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το 30 να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 37 σουτ του Ζελενίτσα έξω από την περιοχή βρήκε το αριστερό δοκάρι του Μανιάτη και πέρασε άουτ.

Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, και αφού πρώτα στο 48 το σουτ του Ζελενίτσα πέρασε ελάχιστα άουτ στο 50 διπλή ευκαιρία με Αλομπισατ και Θ. Βλασσόπουλο να νικούνται απο τον Μπαλάφα, φθάσαμε στο 52 μετά από φάση διαρκείας ο Θ. Βλασσόπουλος με καρφωτή κεφάλια έκανε το 0-1.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου μετά το 60 πήρε και πάλι μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και αφού έχασε ευκαιρία με τον Τσοπανά στο 61 να πλασάρει λίγο άουτ στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι του Βορύλλα σταμάτησε δύο φορές του παίχτες του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ για την ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 73 όμορφο σουτ του Βασιλόγιαννη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 89 θαυμάσιο γυριστό του Τσιούνη μετά από κεφαλιά-πάσα του Βασιλόγιαννη η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βορύλλα με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Β. Ξανθόπουλος)

Μανιάτης (46 Μπαλάφας), Καλοκαίρης (46 Παλιάτσας) Γκόλιας (68 Τσακανίκας), Φραγκούλης, Σωτηρόπουλος (46 Κοντογιάννης), Καντάνης, Μανιώτης, Μήλιος (72 Καπνιάς), Τσοπανάς (68 Τσιούνης), Τσάκνης (46 Τουρλίδας, 72 Αντωνόπουλος) Πατίλας (46 Βασιλόγιαννης)

Α.Π.Σ ΠΑΤΡΑΙ: (Στ. Σαρρής)

Βορύλλας, Γερογιάννης Β., Θεοφάνης, Μαστραντώνακης, Ζελενίτσας, Γιαννόπουλος, Ζέλος, Λιμάντσι, Βλασσόπουλος Θ. , Παπαγεωργίου, Σαμπανέι. Αγωνίστηκαν και οι Φούφουλας, Σουγλέρης, Γασπαρινάτος, Στάνης, Τσιούλου, Αλομπισάτ