Μία νίκη και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός για τις ομάδας των Ακαδημιών Αστέρας Μεσολογγίου στους φιλικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, το πρωί, στο Αγρίνιο με αντίπαλο την Ακαδημία Α.Ε. Αγίου Δημητρίου. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο βοηθητικό γήπεδο Δ.Α.Κ. Αγρινίου -πραγματικό ποδοσφαιρικό στολίδι της πόλης του Αγρινίου- με ιδανικές συνθήκες ήλιου και δροσιάς.

Ο πρώτος χρονικά αγώνας ήταν αυτός της Κ12 Αστέρας Μεσολογγίου με την αντίστοιχη Κ12 Α.Ε. Αγίου Δημητρίου, με τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 1-1, σε έναν αγώνα όπου οι προπονητές μας Ι. Ντζιβανάκης και Χ. Ζαπάντης έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές της αποστολής να παίξουν στον αγώνα και να χαρούν το παιχνίδι.

Στον αγώνα που ακολούθησε μεταξύ της Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου και Κ16 Α.Ε. Αγίου Δημητρίου, οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας ήταν καταιγιστικοί και επικράτησαν εύκολα με το ευρύ 9-0 της αντίστοιχης ομάδας του Αγρινίου.

Για την ιστορία του παιχνιδιού οι σκόρερ της ομάδας μας ήταν οι:

2′ Σιδηράς  –10′ Σκούφης – 15′ Κοντός  –30′ Κοντός  –35′ Ισαακίδης (0-5 σκορ Α’ ημιχρόνου) 

50′ Κρανιώτης  –55′ Σέφα  –65′ Βασιλείου και 67′ βασιλείου (τελικό σκορ 0-9)

Αστέρας Μεσολογγίου: ( Πετσίνης – Παλιάτσας) Κατσασούρης, Σπανός, Μάης, Σέβα, Μόγιας, Ζέλιος, Μπαζίνης, Πιτσικος, Ρισβάς, Ισαακίδης, Σκούφης, Ζόγκας, Βασιλείου, Σιαλμάς, Σταμάτης, Κοντός, Σέφα, Σιδηράς, Κρανιώτης, Λυρος και Παπαδάκης

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά τους διοικούντες της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου για τη φιλοξενία και επιφυλάσσεται για αντίστοιχη φιλοξενία στο Μεσολόγγι.