Η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Αρκετά καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με νέα νίκη πραγματοποίησε ο Αστέρας Μεσολογγίου στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου. Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, το απόγευμα στο βοηθητικό Δ.Α.Κ. Αγρινίου, με τις δύο ομάδες να δίνουν συμμετοχή σε όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στις αποστολές τους.

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και περιμένοντας να λυθεί σύντομα το θέμα έναρξης του πρωταθλήματος που ταλανίζει το ποδόσφαιρό μας, ο Αστέρας Μεσολογγίου έδειξε έτοιμος σε έναν ακόμα αγώνα. Αν και βρέθηκε πάλι πίσω στο σκορ, εν τούτοις ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ πριν τη λήξη του Α’ ημιχρόνου. Ο προπονητής μας Ν. Σταμάτης είδε τους νεαρούς παίκτες της ομάδας να έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των αγώνων και να στέκονται με πολύ καλές αξιώσεις μες τον αγωνιστικό χώρο.

Στο Α’ ημίχρονο η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε απο την Α.Ε. Αγ. Δημητρίου αλλά αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε γρήγορα μετά από ωραία συνδυασμένη επίθεση. Στη συνέχεια πίεσε για το δεύτερο γκολ που ήρθε με σκόρερ τον Σιαμήτρο Β., ο οποίος έχει σκοράρει σε όλα τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας έως τώρα. Δημιούργησε κι έχασε δύο ακόμα κλασσικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ και γενικά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

12′ ΓΚΟΛ για την Α.Ε. Αγ. Δημητρίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και 1-0.

20′ ΓΚΟΛ και ισοφάριση άμεσα σε 1-1, με σκόρερ τον Μπαρμπαρούση, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ντίμο στον σκόρερ και εύστοχο πλασέ σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της ομάδας του Αγρινίου.

30′ ΓΚΟΛ και ανατροπή του σκορ σε 1-2 με σκόρερ τον νεαρό Β. Σιαμήτρο για τον Αστέρα Μεσολογγίου. Προηγήθηκε εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Μπαρμπαρούση από αριστερά, που πέρασε τρεις αντιπάλους και τη κατάλληλη στιγμή έβγαλε παράλληλη σέντρα -λουκούμι στον σκόρερ για να πλασάρει εύστοχα τον τερματοφύλακα της Α.Ε Αγ. Δημητρίου.

Στο Β’ ημίχρονο ο Αστέρας Μεσολογγίου συνέχισε τον καλό ρυθμό που είχε από το Α’ ημίχρονο Παρόλο τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής μας όλοι οι παίκτες προσπάθησαν και δημιούργησαν ευκαιρίες, με κλασσική ευκαιρία το δοκάρι του Τριώτη και την κεφαλιά του Ντίμο σε κόρνερ του Παλιάτσα. Στον αντίποδα, η ομάδα του Αγρινίου έχασε μία καλή ευκαιρία όταν σε κόρνερ που εκτέλεσε, δημιουργήθηκε αναταραχή μες τη περιοχή ντου Αστέρα, ο επιθετικός της Α.Ε. Αγ. Δημητρίου επωφελήθηκε κι έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Ράπτης σε ετοιμότητα απέκρουσε και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ευχαριστεί τους διοικούντες της Α.Ε. Αγ. Δημητρίου για την άψογη φιλοξενία.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Σταμάτης) Γρίβας, Μανέτας Παπασπύρου, Παλιάτσας, Ντίμο, Σιαμήτρος Γ., Ντελής, Μπαρμπαρούσης, Σιαμήτρος Β., Γιαβρούτας και Ανδρωνάς.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ράπτης, Κυρίτσης, Καπάιος, Τσεκρέζι, Τριώτης, Τσακάλης και Μαυραγάνης