Ο 31χρονος αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια NOVA SPORTS και τον Γιώργο Αργυρόγλου για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και την ισοπαλία στην Τρίπολη

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο Μιχάλης Μπακάκης μοιράστηκε τις σκέψεις του για όλα όσα είχαν προηγηθεί στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα και όχι μόνον.

Αρχικά σημείωσε τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα: “Σίγουρα έχω βρει ένα κλίμα πολύ ωραίο, είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναιτωλικό, έχω βρει άτομα που γνωρίζω, το κλίμα είναι πάρα πολύ ωραίο, είμαι και κοντά στον τόπο μου (σ.σ. Μεσολόγγι) που είναι πολύ σημαντικό οπότε χαίρομαι το ποδόσφαιρο“.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας: “Κοιτάξτε, άμα το δούμε γενικά, όλες οι ομάδες με τον Αστέρα Τρίπολης εδώ στην έδρα αυτή δυσκολεύονται κάθε χρόνο, οπότε είναι προς το θετικό το αποτέλεσμα γιατί είναι ένας σημαντικός πόντος για τη βαθμολογία αλλά και για την ψυχολογία. Και η ομάδα έκανε αρκετά καλή εμφάνιση, περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι επειδή δεχτήκαμε μόνο μία φάση από ένα στημένο, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι και στη συνέχεια θα δείξουμε ακόμη περισσότερα πράγματα και στο επιθετικό κομμάτι“.

Για τις λίγες φάσεις που δέχθηκε ο Παναιτωλικός κι αν άλλαξαν κάτι: “Όσο να ‘ναι μπαίνουν διάφοροι παίκτες μέσα στην ενδεκάδα, συζητάμε περισσότερο μεταξύ μας…. κι εγώ είμαι καινούριος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Χατζηθεοδωρίδης τώρα μπήκε ο Χουχούμης, όσο να ‘ναι θέλουμε κάποια παιχνίδια για να δεθούμε στην άμυνα. Σήμερα είχαμε πολύ καλή επικοινωνία, μας βοήθησαν πολύ τ’ αμυντικά χαφ και γενικά όλα τα παιδιά στο αμυντικό κομμάτι. Είχαμε και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κολοβό στο πρώτο ημίχρονο να βάλουμε γκολ αλλά κρατάμε την καλή αμυντική συνοχή που είχαμε και συνεχίζουμε“.