ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος “ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ” πραγματοποίησε χθές Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 το απόγευμα, στο γήπεδο των Παλαιμάχων στην Αστροβίτσα Αιτωλικού, τον καθιερωμένο Αγιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2022-2023, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αιτωλικού Χρήστος Μασαουτης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού Κωνσταντίνα Μαντζή, ο πρώην Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου φίλος και υποστηρικτής του Συλλόγου μας Νίκος Καραπάνος, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας Διονύσης Βισβίκης, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστων Αρη Αιτωλικού Γιώργος Φλώρος και αρκετοί φίλοι της ομάδας.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Ανδρέας Μπότας ο οποίος ευχήθηκε υγεία και να ευοδωθουν οι στόχοι της ομάδας.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, το Διοικητικό Συμβούλιο παρέθεσε δείπνο στο προπονητικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου, στο κατάστημα “Ταβέρνα Χαραλαμπάκης” στον πεζόδρομο Αιτωλικού, όπου σε ένα οικογενειακό και χαρούμενο περιβάλλον ανταλλάχθηκαν απόψεις για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του καταστήματος “Η γωνιά της γεύσης” για την ευγενή χορηγία των κρεατικών του δείπνου.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. “ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ”.