ΡΕΠΟΡΤΑΖ :  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

https://www.kalyvia.gr/

Ο ΠΑΟ Καλυβίων, σε έναν ακόμη ¨δυνατό¨ φιλικό αγώνα που έδωσε το απόγευμα εκτός έδρας, με τη ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, δεν τα κατάφερε τελικά και ¨γνώρισε¨ την ήττα από την γηπεδούχο ομάδα, στο Αγρίνιο.

Βέβαια οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες, με τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο να έχουν ένα ¨ελαφρύ¨ προβάδισμα και να χάνουν κάποιες ευκαιρίες, όμως και οι Καλυβιώτες προσπάθησαν να είναι ανταγωνιστικοί, χωρίς όμως οι επιθετικοί των δυο ομάδων να ¨βρίσκουν¨ δίκτυα στις αντίπαλες εστίες…

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές παικτών, με την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, ειδικά μετά το 60΄ να είναι σαφώς καλύτερη, αφού ανέβασε ¨ταχύτητα¨ και πέτυχε στο τέλος μια ικανοποιητική νίκη με 6-2, απέναντι σε έναν ΠΑΟ Καλυβίων που ¨πάλεψε¨ μεν το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια οι ¨δοκιμές¨ και οι αλλαγές αποδυνάμωσαν τη συνολική λειτουργία της ομάδας.

Φάσεις και γκολ:

20΄ Δυνατό σουτ του Λιάβα, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ζώη και βγήκε άουτ.

25΄ Σουτ από τον Στρατομήτρο, απέκρουσε ο Ζώης.

28΄ Ωραίο δυνατό σουτ από τον Κρανιώτη, πάλι απέκρουσε ο τερματοφύλακας και απομάκρυναν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.

50΄ Ο Π. Καρύμπας από το σημείο της μεσαίας γραμμής, με ωραία μεταβίβαση βρήκε στην ¨πλάτη¨ της άμυνας τον Σ. Τασούλη ο οποίος μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε διαγώνια και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.

55΄ Κεφαλιά του Χρόνη μέσα στην περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60΄ Επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων, ο Χρόνης τροφοδότησε τον Χαραμή, ο οποίος από πλάγια της περιοχής με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα προς την αντίπαλη εστία, σημειώνοντας γκολ και ισοφάρισε σε 1-1.

65΄ Πολύ καλή προσπάθεια του Γ. Χρόνη, με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-1.

70΄ Ωραία ενέργεια από αριστερά του Καρανταλή, η σέντρα-σουτ που πραγματοποίησε ¨αιφνιδίασε¨ τον Σαμαρά, με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας και 3-1.

73΄ Ο Σωτηρίου με μακρινή σέντρα, ¨βρήκε¨ τον συμπαίκτη του Χαραμή, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σουτάρει προς την αντίπαλη εστία, κάνοντας το 4-1.

78΄ Πολύ καλή ενέργεια του Βλάχου μέσα στην περιοχή, το σουτ που πραγματοποίησε από πλάγια απέκρουσε προσωρινά ο Σαμαράς, στην επιστροφή η μπάλα έφτασε στον Καρανταλή, ο οποίος δεν ¨δίστασε¨ να σουτάρει δυνατά, με τη μπάλα να μπαίνει στα δίκτυα, με το σκορ να φτάνει στο 5-1.

80΄ Δυνατό σουτ του Σ. Τασούλη, απέκρουσε με δυσκολία ο Λέκκας.

82΄Ο Π. Καρύμπας εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως βρήκε στο χέρι αμυντικού και δόθηκε η ¨εσχάτη των ποινών¨. Ο Σ. Τασούλης με ωραίο κτύπημα πέναλτι, έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, μειώνοντας σε 5-2.

85΄ Πολύ καλή συνεργασία των παικτών της ΑΕΚ, με τον Χαραμή να τροφοδοτεί τον Βλάχο, και ο τελευταίος με ωραίο σουτ από πλάγια, έγραψε το τελικό 6-2.

87΄ Αρκετά καλό σουτ του Βλάχου μέσα από την περιοχή, ο Σαμαράς όμως ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε τη μπάλα.

Την επόμενη Κυριακή, στο γήπεδο Ματαράγκας, στις 16.00 μ.μ. είναι προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του τοπικού Αράκυνθου και του ΠΑΟ Καλυβίων.

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (προπονητής Βασίλης Βασιλόπουλος)

Λέκκας, Κολύδας, Χολιασμένος, Στεφανίδης, Κασούμης, Γ. Χρόνης, Λιάβας, Χαραμής, Κρανιώτης, Στρατομήτρος, Βασιλόπουλος

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καρανταλής, Ιωάννου, Λιάτσος, Μαντόγλου, Δ. Χρόνης, Γράψας, Βλάχος, Σωτηρίου.

ΠΑΟ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Γ. Τίττης, Τ. Πολίτης, Χ. Τσομπανάς, Κόκκαλης, Π. Καρύμπας, Ζώγας, Γ. Καραλής, Γ. Στρατόπουλος, Σ. Τασούλης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Π. Σαμαράς, Χρ. Πατσαούρας, Χρ. Χετάι, Α. Μακρής, Κουτσιαύτης, Θ. Πατσαούρας, Θ. Καραγιώργος.