Η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις 30 Σεπτεμβρίου αποφάσισε τη διακοπή της διεξαγωγής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σε όλη τη χώρα.

Το πρωί της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την  συνεδρίασή της αποφάσισε ότι  τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας να επαναρχίσουν άμεσα, έπειτα και από την εκπεφρασμένη επιθυμία πολλών σωματείων, παραγόντων, γονέων και αθλητών να επιστρέψουν σε αγωνιστική δραστηριότητα.

Για την ημερομηνία της σέντρας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, κάτι όμως το οποίο αναμένεται πολύ σύντομα από την διοργανώτρια αρχή.

Οι πληροφορίες του Agriniogoal.gr αναφέρουν ότι το Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του νομού Αιτωλοακαρνανίας αναμένεται να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου. Στις επόμενες ημέρες θα δοθεί στην δημοσιότητα και το πρόγραμμα αγώνων, για την πρώτη και δεύτερη κατηγορία του νομού, ενώ πάντα σύμφωνα με πληροφορίες η τρίτη κατηγορία θα ξεκινήσει μια εβδομάδα αργότερα.