Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να ανάψει το… πράσινο φως για την επανεκκίνηση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, επαναφέρει στο προσκήνιο και τον σχεδιασμό που αφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πέρα από την πρώτη σέντρα, που  προορίζεται για το σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου, ένα από τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά και απασχολούν τα σωματεία, είναι ο αριθμός των ομίλων που θα συγκροτήσουν την Κατηγορία για τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της , οι άνθρωποι της Επιτροπής Διοργανώσεων προτίθενται να συζητήσουν για το συγκεκριμένο ζήτημα με τα ίδια τα σωματεία, ώστε να ακουστούν οι απόψεις και να αποφασιστεί από κοινού αν το πρωτάθλημα είναι καλύτερο να πραγματοποιηθεί σε τέσσερις ή σε έξι ομίλους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν  πρόκειται να αποσταλεί σχετικό e-mail προς τα σωματεία, στο οποίο θα καλούνται οι πρόεδροι (ή άλλοι εκπρόσωποι) για τηλεδιάσκεψη την προσεχή Κυριακή στις 12:00.

Από εκεί και πέρα, για τις αρχές Νοεμβρίου προγραμματίζεται η διαδικασία της κλήρωσης, με την τοποθεσία να μην έχει αποφασιστεί ακόμα.