Ποδοσφαιρική πανδαισία σημερα το μεσημέρι στο βοηθητικό γήπεδο τού ΔΑΚ Αγρινίου οπου διεξήχθησαν δύο φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των τμημάτων υποδομής U-15, καί τών γυναικείων ομάδων της Α.Ε.Κ. Μεσολογγιου και της ομάδας Γιάννενα W. F. C.

Ενώπιον δεκάδων θεατών και από τις δύο πόλεις, οι μικρες των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα –σε απολύτως αθλητικά πλαίσια- για το γόητρο και τη φανέλα των ιστορικών σωματείων τους. Οι αναμετρήσεις χαρακτηρίστηκαν από το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα και το πάθος των ποδοσφαιριστριων που απέδειξαν ότι «το μέλλον είναι εδώ» .

Για την ιστορία, η ΑΕΚ Μεσολογγίου επικράτησε στις δύο αναμετρήσεις με σκορ 2-0 ( U-15) και 1-0. Διαιτητής καί τών δύο αναμετρήσεων ήταν ο Βλάχος Γ., και νοσηλευτής ο Παπασσαβας Χ. . Η αρχή έγινε με τίς ομάδες U-15 πού μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι η ΑΕΚ Μεσολογγίου με γκολ της Παπαϊωάννου στο 40′ μετά από ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ της 9χρονης Αραχωβιτη Σ.. Στο 47′ μετά από ασίστ της 11 χρονης Πολύζου Π.η 13 Χρόνη Σταυροπούλου Ιόλη με κοντινό σουτ κάνει το 2-0…

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Αρβαλη, Χριστοπούλου, Βητουρατου Α., Βητουρατου Σ.,Τσιντζουρα Σ., Σταυροπούλου Ι., Συσσοβίτη , Παπαϊωάννου, Αραχωβιτη, Πολύζου Π., Βασιλείου Μ.

Στο ” κυρίως πιάτο” σέ ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν η πιο έμπειρη ομάδα πήρε την νίκη με ένα μακρινό φάουλ της Λαζανά Ι. στο 48′. Μεγάλες πρωταγωνίστριες του αγώνα οι δύο τερματοφύλακες που πραγματοποίησαν εντυπωσιακές αποκρούσεις.

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Souza Graziele, Τσιρογιάννη, Κάππα, Οικονόμου, Βράνα-Τριανταφύλλου, Γρομητσαρη, Πετσινη, Τζουμερκιωτη, Σταυριναδη, Gomes Farias, Λαζανά Ι.( αγωνίστηκαν ακόμη, Αρβαλη, Σταυροπούλου, Τσιντζουρα, Πολύζου, Βητουρατου Σ.,Βασιλείου, Παπαϊωάννου Χριστοπούλου)

Η ομάδα μας ευχαριστεί τις παίκτριες το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της γυναικείας ομάδας Γιάννενα W. F. C για την διεξαγωγή των σημερινών αγώνων και τους εύχομαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!.