Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πάργα, Απόλλωνας και Παναγρινιακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα μας σε δυνατό φιλικό που διεξήχθει στην Πάργα με τον τοπικό Απόλλων ομάδα Γ εθνικής κατηγορίας.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Κοντογιάννη στο 10΄ που από κοντά πλάσαρε άουτ. Τελικά το κατάφερε στο 37 μετά από πάσα του Κοντογιάννη και όμορφη προσπάθεια του Τσάκνη που αφού πρώτα νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους και σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου έφεραν την ισοφάριση στο 70 όταν σε προβολή του Γεωργάκη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπέλλος έκανε το 1-1 που ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: (Ελ. Βέρμπης)

Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου, Διαμαντής, Πάνος, Πόγιας, Φράγκος, Γεωργάκης, Μπέλλος Αλ., Μπέλλος Χρ., Σαράκης, Παπαρούνας Αγωνίστηκε και ο Κουλούρης

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Β. Ξανθόπουλος)

Μανιάτης, Τσακανίκας Παλιάτσας, Φραγκούλης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Μανιώτης, Κοντογιάννης, Βασιλόγιαννης, Τσάκνης, Τσιούνης Αγωνίστηκαν και οι Λιτσος, Τσοπανάς, Πατίλας, Μπαλάφας, Κάππας, Γιαννόπουλος, Καπνιάς, Αντωνόπουλος, Γαβριήλ και Τουρλίδας