Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Παναθηναϊκός Β’, καθώς επικράτησε του Ναυπακτιακού Αστέρα με 2-0, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο». Για ακόμη μια φορά όμως η ομάδα της Ναυπάκτου είχε καλή απόδοση χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στο γκολ απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο.
Οι Πράσινοι μπήκαν δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο ελέγχοντας τον ρυθμό και κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα.
Προηγήθηκαν, δε, μόλις στο 12ο λεπτό, χάρη σε ωραίο σουτ με το αριστερό του Κρυπαράκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο 22’ ο Χριστογεώργος απέκρουσε σε τετ α τετ το σουτ του Σταθόπουλου, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, από πάσα του Τουρκοχωρίτη στον κενό χώρο, ο Αλμπάνης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καλατζή.
Τέσσερα λεπτά μετά, μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Ταβάρες από αριστερά και σέντρα στο ύψος του πέναλτι, ο επερχόμενος Αθανασάκοπουλος με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2 για τον Παναθηναϊκό Β’.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το Τριφύλλι συνέχισε να έχει διατηρεί την υπεροχή, ενώ σταδιακά και ειδικότερα μετά τις μαζεμένες αλλαγές εκατέρωθεν, ο ρυθμός έπεσε με τον Ναυπακτιακό Αστέρα να πιέζει για να φτάσει στο γκολ.
Στα αξιοσημείωτα η χαμένη ευκαιρία του Ταβάρες για τον Παναθηναϊκό που έστειλε τη μπάλα άουτ προ κενής εστίας.
Ο Ναυπακτιακός Αστέρας είχε μια καλή στιγμή, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραλή να περνάει ελάχιστα άουτ, τέσσερα λεπτά μετά, Με τον Παναθηναϊκό Β’ να χάνει μια ακόμα ευμαιρία, στο 89’, όταν από κάθετη του Καρβούνη ο Βουτσάς σούταρε άστοχα.
Ναυπακτιακός Αστέρας: Καλατζής, Νικολογιάννης, Σαντο, Αφαράι, Καφετζής, Χριστογιάννης, Μικές, Πετράτος, Γεωργουσόπουλος, Λούτσης (2’ Καραλής), Σταθόπουλος.
Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος (75’ Μαργκόνο), Τουρκοχωρίτης (62’Ανδρικόπουλος), Σιδεράς (62’ Ρόμπι), Εμπό (62’ Αντωνίου), Μαρτίνης (75’ Καρβούνης), Σερπέζης (62’ Καραμπάς), Ηλιάδης (62’ Βουτσάς), Κρυπαράκος (62’ Σαρδέλης), Αθανασακόπουλος (75’ Κωστόπουλος), Ταβάρες (75’ Δημητριάδης), Αλμπάνης (62’ Τερεζίου).