Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, στην τελευταία αναμέτρηση των ομίλων του Super League U17.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Πάκο έξω από την περιοχή, στο 31ο λεπτό, μετά το κλέψιμο της μπάλας και ωραίο τελείωμα.

Μάλιστα στο 43ο λεπτό ο ΠΑΣ έκανε το 2-0 μετά από λάθος διώξιμο του πορτιέρο του Παναιτωλικού, η μπάλα κόντραρε στον Σπύρου και έκανε το 2-0.

Ο Παναιτωλικός πήρε το δεύτερο ημίχρονο και μείωσε στο 67ο λεπτό, με τον Γαλαζούλα να μειώνει το σκορ, μετά από λάθος του αμυντικού του ΠΑΣ.

Το τελικό 2-2 έγινε στο 78ο λεπτό, με σουτ του Κεχαγιά και την μπάλα τα καταλήγει στο παραθυράκι. Στο 85’ ο Βλάχος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-3, καθώς από θέση τετ α τετ πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι.

Το πρωτάθλημα της Κ 17 σταματάει για 25 μέρες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η Β’ φάση όπου εκτός από τις τέσσερις ομάδες (ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη και Παναιτωλικό) θα συμμετέχουν και οι Βόλος, Λαμία και Λάρισα και θα γίνουν τρεις γύροι των έξι αγωνιστικών.

Παναιτωλικός: Ζαραιδόνης, Γαλιάτσος, Βλαχοδήμος, Καπνιάρης, Μόκκας, Σαλαγιάννης, Κεχαγιάς, Γιωτόπουλος, Ελέζι (60’ Τσιριμώκος), Κακιώνης, Μπελαλής (60’ Γαλαζούλας),

ΠΑΣ Γιάννινα: Κασιόλας, Ρίζος, Σαούγκος (63’ Κατσαούνος), Ντώνος, Ντούκας, Πάκος (80’ Βάσσης), Μυρόγλου, Σπύρου (63’ Αλεξίου), Βασιλείου, Πλασκασοβίτης (80΄Καλαμπόκης), Αραβανής (46’ Βλάχος).