Με συνοπτικές διαδικασίες ο Άρης Λεπενούς προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ. Η πολύ καλή ομάδα του Τάσου Σπαή κέρδισε με 4-2 τον Αμβρακικό στη έδρα του Λουτρού, και περιμένει τον αντίπαλό του στην συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι νικητές ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και σε διάστημα 13 λεπτών πέτυχαν τρία γρήγορα γκολ και κάπου εκεί τελείωσε η αναμέτρηση…

Μέχρι το 18΄άντεξαν οι γηπεδούχοι. Σε εκείνο το χρονικό σημείο οι φιλοξενούμενοι με τον Πιστιόλη άνοιξαν το σκορ. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη Λεπενούς κατάφεραν να πετύχουν άλλα δυο γρήγορα γκολ με τον Θώδη Σ. στο 23΄ και Μουρτζιάπη στο 31΄, και ουσιαστικά καθάρισαν το ματς. Ο Κοκώνης Σ., στο 44΄μείωσε σε 1-3 (σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο).

Στη επανάληψη με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι διαμορφώθηκε το τελικό 2-4.

Ο Τσιούνης στο 55΄για τους φιλοξενούμενους, και ο Κοκώνης Σ. στο 67΄για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Κουτρουμάνος, Προβίδας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αμβρακικός Λουτρού (Κώστας Γιωτόπουλος)

Ελευθεράτος, Μπαλάφας, Γιώτης (91΄Πατσιαλός), Κληρονόμος, Κοκώνης Ε., Αριστόπουλος, Τάτσης (71΄Μύγδος), Χαρδαλιάς (46΄Σάφακας, 87΄Κόμπος), Καμμένος, Τσουγκρής, Κοκώνης Σ.

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής)

Γεωργίου, Μουρτζιάπης, Ράπτης, Μπουμπούλης, Τζαμαλής Π., Βαμβακάς, Πιστιόλης, Τσιούνης (56΄Κοσμάς Π.), Θώδης Στ., Κοσμάς Χ., Θώδης Α.,