ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΜΑΡΗΣ

nafpaktianews.gr

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ναυπακτιακός Αστέρας ήταν απολαυστικός με ηρεμία στο παιχνίδι του , πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία πίεση ψηλά αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά όπως είπε και ο Γιάννης Νταλακούρας υπάρχει προβληματισμός για τα τρια γκολ που σημειώσε η ΑΕΜ και τα οποία προήλθαν από λάθη της άμυνας.

Ο Ναυπακτιακός όμως εκτός από τα λάθη της άμυνας τα οποία θα πρέπει να διορθωθούν μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα είχει πολύ καλή απόδοση . Κατάφερε να φτάσει στο γκολ 38′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργουσόπουλου και λίγο αργότερα στο 45′ να διπλασιάσει τα τέρματα του με σουτ τον Σκούτα. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ναυπακτιακός καθάρισε το παιχνίδι ένα λάθος της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στον Πλαστήρα να νικήσει τον Αναστασόπουλο και να μειώσει σε 2-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και έφτασαν στο 62′ με τον Σκούτα στοκ γκόλ κάνοντας το 3-1. Στο 65′ ο Αγκαράι θα κάνει το 4-1 όμως το λάθος της άμυνας στο 77′ θα δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΜ με τον Γαβρίνα να μειώσει σε 4-2. Στο 88′ Αγκαράι θα κάνει το 5-2 με τον Πιστιόλη να μειώνει λίγο πριν το τέλος σε 5-3.

Μπορεί να παιχνίδι να προβλημάτισε τους δύο προπονητές όμως ήταν εκπληκτικό για τους λιγοστούς που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ναυπακτιακός:(Νταλακούρας): Αναστασόπουλος, Νικολογιάννης(87’Κωνσταντακόπουλος), Καφεντζής,Αγκαράι , Αμντέλ Σαλαμ Σάντο,Μικές,Σταθόπουλος(28’Πανταζής)Καραλής,Πετράτος(87’Μπρούτας),Γεωργουσόπουλος(75’Ρουπάκης),Σκούτας (75’Φειδάτος)

ΑΕΜ:(Καλαβριζιώτης): Δουλιώτης, Ζαβιτσάνος,Αθανασόπουλος, Κάκκος,Μπαλαμπάνης,Κοσμάς(82’Κουφός),Πιστιόλης, Χαλαζιάς,Γαβρίνας(82’Καλύβας),Πλαστήρας,Αυτζής(60’Κράνης).