ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

https://agrinio24.gr/

Εύκολο απόγευμα και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για τον Άρη Αιτωλικού, που πέρασε με 0-5 απο την Δάφνη Μεγάλης Χώρας. Η διαφορά κατηγορίας των δύο ομάδων ήταν εμφανής στο γήπεδο, και ειδικά στον δεύτερο ημίχρονο που ή φιλοξενούμενη ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Φάσεις και γκόλ:

19′ Γκόλ 0-1: Κάθετη του Λυκούδη στον Βασόπουλο που μπαίνει στην περιοχή και με σούτ νικάει τον Πεσλή ανοίγοντας το σκόρ.
31′ Συρτό σούτ του Νταλακούρα φεύγει άουτ
33′ Συρτό σουτ του Muca η μπάλα αποκρούεται απο σώματα φτάνει στον Πανόπουλο που πιάνει το διαγώνιο σούτ άουτ.
36′ Σούτ απο το ύψος της περιοχής του Πασπαλιάρη αποκρούει δύσκολα ο Πεσλής και προ του Πανόπουλου ο Πάνος Μολώνης προλαβαίνει και πετάει την μπάλα κόρνερ.
40′ Γκόλ 0-2: Ο Πανόπουλος προλαβαίνει τον Μολώνη και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο δεξι παραθυράκι του Πεσλή.
51′ Κεφαλιά του Νταλακούρα η μπάλα πάει προς την εστία αποκρούει με δυσκολία ο Μπότας και απομακρύνεται πριν περάσει την γραμμή απο τον Παλιάτσα.
55′ Φαλτσαριστό διαγώνιο σούτ απο τον Πασπαλιάρη διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Πεσλής
58′ Σούτ του Muca μέσα απο την περιοχή διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Πεσλής
63′ Γκόλ 0-3: Αντεπίθεση με τον Muca που περνάει και τον τερματοφύλακα και πλασάρει εύστοχα
74′ Γκόλ 0-4: Ο Αλμπάνης με εκτέλεση φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πεσλή.
77′ Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Muca που βγάζει την σέντρα και ο Μούχας στην προσπάθειά του να διώξει στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πεσλή και κόρνερ.
78′ Σέντρα απο αριστερά του Κατσάμπα κεφαλιά του Πλαστήρα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
80′ Γκόλ 0-5: Κάθετη του Πασπαλιάρη στον Muca που κάνει το σούτ μέσα απο την περιοχή και παρά την προσπάθεια του Πεσλή που βρίσκει την μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.
81′ Σουτ του Κατσαούνη απο καλή θέση μπλοκάρει ο Μπότας

Διαιτητής: Βλάχος – Βοηθοί: Κοσυφαρίνη, Κουτρομάνος.

 

 

Δάφνη Μεγάλης Χώρας: Πεσλής, Τασολάμπρος, Μούχας, Π. Μολώνης, Δημητρόπουλος, Φεγγούλης, Νταλακούρας (66′ Κουτρομάνος), Κατσαούνης, Γ. Μολώνης, Δ. Μολώνης, Φυτόπουλος (53′ Σκόνδρας).

Άρης Αιτωλικού: Μπότας, Φούντας, Κοντομήτσος, Παλιάτσας (73′ Α. Φράγκος), Ζαπάντης (69′ Γεωργούσης), Δ. Φράγκος, Βασόπουλος (64′ Κατσάμπας), Λυκούδης (64′ Αλμπάνης) Πασπαλιάρης, Sergio Muca, Πανόπουλος (69′ Πλαστήρας).