Η επιστροφή ενός παλιού γνώριμου στα “λημέρια” του ΠΑΟ Καλυβίων είναι γεγονός. Ο Σωτήρης Τασούλης ανήκει από σήμερα και τυπικά στο ρόστερ του ΠΑΟ Καλυβίων, μετά από πλούσια καριέρα σε αρκετές ομάδες της ΕΠΣΑ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Δοκιμίου αναμένεται να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην «ομάδα της καρδιάς του» όπως την αποκαλεί,  τον ΠΑΟ Καλυβίων, ομάδα την οποία έχει αγωνισθεί και στο παρελθόν.

Σε δηλώσεις του ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ευχαριστεί την διοίκηση του Απόλλωνα Δοκιμίου , τον προπονητή Θόδωρο Λαυράνο, και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την συνεργασία που υπήρχε τα δυο τελευταία χρόνια , και εύχεται ο Απόλλωνας να πραγματοποιήσει τους στόχους του.

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στον σύλλογο των Καλυβίων

Ο Τασούλης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του Παναιτωλικού (Κ20), ενώ επίσης έχει αγωνισθεί σε ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, Κεραυνό Γαβαλούς, Θύελλα Αγίου Ανδρέα, Ηρακλή Αστακού, Πανοχθιακό, Απόλλων Θέρμου και Απόλλων Δοκιμίου