Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζει ακάθεκτος ο Άρης Λεπενούς, επιχειρώντας να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο σύνολο, ικανό να κάνει μια καλή πορεία στο επερχόμενο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ που αρχίζει το επόμενο Σάββατο 5 Νοεμβρίου.  Κάτω από αυτό το πρίσμα, ο σύλλογος της Λεπενούς προχώρησε σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη, με την απόκτηση του εξαιρετικού αμυντικού Γιάννη Βασιλάρη.

Ο Βασιλάρης αγωνίζεται και στις δυο άκρες της αμυντικής γραμμής και με την εμπειρία του αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον προπονητή του συλλόγου Τάσο Σπαή. Έχει ξεκινήσεις προπονήσεις με την νέα του ομάδα και αναμένεται να δώσει το παρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΜ στο γήπεδο Ευηνοχωρίου.

Πλούσια καριέρα για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή καθώς ξεκίνησε από της Ακαδημίες του Παναιτωλικού, και στην συνέχεια αγωνίσθηκε σε Αστέρα Αγρινίου, Αχελώο Αγγελοκάστρου, Άρη Αιτωλικού (Γ΄Εθνική), Φλόγα Παλαιομάνινας, Απόλλωνα Θέρμου, Τρίκαρδος Κατοχής, Θύελλα Μοναστηρακίου (πρωταθλητής Α΄κατηγορίας),  Παναμβρακικός Μπούκας, Αμφίλοχος, και Αναγέννηση Στάνου .