ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

https://agrinio24.gr/

Με καλές προϋποθέσεις ξεκίνησε ο αγώνας της Δάφνης Μεγάλης Χώρας με τον Αστέρα Καμαρούλας αλλά η “Εύα” είχε άλλες διαθέσεις. Συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό ο διαιτητής Σ. Καζανάς διέκοψε τον αγώνα λόγω επικινδυνότητας του αγωνιστικού χώρου με το σκόρ να βρίσκεται στο 1-1. Οι ισχυροί άνεμοι που συνοδεύουν την κακοκαιρία “Εύα” που πλήττει την δυτική Ελλάδα έσπαζαν κλαδιά απο τις λεύκες που βρίσκονται έξω απο τον φράχτη του γηπέδου, τα οποία έπεφταν εντός του αγωνιστικού χώρου, και μάλιστα ένα απο αυτά παραλίγο να χτυπήσει ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως επίσης και μια πινακίδα που ξεκόλησε απο τους ανέμους και αιωρούνταν κυριολεκτικά πάνω απο το κεφάλι του πρώτου βοηθού.

Οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, ενώ μετά απο λίγο ο διαιτητής μαζί με τους αρχηγούς των δύο ομάδων βγήκαν να δούν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και κατόπιν συνενόησης κρίθηκε απαραίτητη η διακοπή του αγώνα.

Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, αν και ο ΚΑΠ αναφέρει πως αγώνες που διακόπτονται λόγω καιρικών συνθηκών συνεχίζονται την επόμενη ημέρα με τις ίδιες συνθέσεις.

Ο αγώνας ξεκίνησε με “γκόλ απο τα αποδυτήρια” για τους γηπεδούχους, καθώς η πίεση που άσκησαν με την έναρξη, καρποφόρησε στο 3ο λεπτό με συρτό σούτ του νεαρού Σκόνδρα. Προηγήθηκε σούτ του Κατσαούνη μέσα απο την περιοχή, δύσκολη απόκρουση του Πελέκη, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι και να στρώνεται στον σκόρερ.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφεραν το μάτς στα ίδια αρκετά γρήγορα καθώς στο 12ο λεπτό ο Παληγεώργος ανέτρεψε τον Λαυρεντάκη με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Προβίδας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις ομάδων:

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Ν. Μπλαχούρας): Πεσλής, Τασολάμπρος, Μούχας, Π. Μολώνης, Παληγεώργος, Κατσαούνης, Νταλακούρας, Μολώνης, Τσιακμάκης, Δ. Μολώνης, Σκόνδρας.

Αστέρας Καμαρούλας (Π. Βραχωρίτης): Πελέκης, Στυλίδης, Ζαμπάρας, Αριστόπουλος, Προβίδας, Καπέλης, Σαμψώνας, Ζαρέντης, Λαυρεντάκης, Γρίβας, Μήκας.