Πετυχαίνοντας από δυο γκολ Αριστόπουλος και Μικρόπουλος οδήγησαν τον ΑΟ Ρηγανά στην πρώτη νίκη της νέας σεζόν. Ο ΑΟ Σκουτεράς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Σκέβα.

Η ομάδα του Κώστα Βαγενά επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον ΑΟ Σκουτεράς και κατάφερε να μπει… με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-1 στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου (που φέτος χρησιμοποιεί ως έδρα)  η ομάδα του Ρηγανά, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η “αυλαία” της 1ης αγωνιστικής της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου που συμμετέχουν οι δυο ομάδες.

Όσο αφορά την εικόνα του ματς οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση πετυχαίνοντας δυο γκολ σε επτά λεπτά με σκόρερ τον Αριστόπουλο και τον  Μικρόπουλο. Η νεοφώτιστη ομάδα του ΑΟ Σκουτεράς προσπάθησε να μπει στο ματς μειώνοντας με τον Σκέβα, αλλά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και πάλι ο Αριστόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε προβάδισμα δυο γκολ στον ΑΟ Ρηγανά, και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

Στην επανάληψη, η δυνατή βροχή που έπεφτε σε όλη την διάρκεια εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες του, έπεσε ο ρυθμός του αγώνα , με τον ΑΟ Ρηγανά να πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ με τον Μικρόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1

 

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

12′ σουτ του Σαμψώνα λίγο πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι

13′ σουτ του Σκέβα θα μπλοκάρει ο Κοσμάς

21′ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βλαχογιάννη θα αποκρούσει ο Κοσμάς εντυπωσιακά σε νέο κόρνερ

28′ ΓΚΟΛ σουτ του Αριστόπουλου στα δίχτυα 1-0

29′ σουτ του Νάκου από καλή θέση μέσα στην περιοχή πάνω απ το δοκάρι

35′ ΓΚΟΛ σέντρα Αριστόπουλου από τα δεξιά κεφαλιά Μικρόπουλου στα δίχτυα 2-0

36′ ΓΚΟΛ ωραία ενέργεια από τα αριστερά του Γιαννακίδη θα πασάρει στον Σκέβα και με πλασέ θα κάνει το 2-1

42′ ΓΚΟΛ ασίστ Μικρόπουλου στον Αριστόπουλο και με πλασέ θα κάνει το 3-1

45′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκέβα θα αποκρούσει εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία ο Κοσμάς σε κόρνερ

76′ ΓΚΟΛ σέντρα Νταλαπέρα από τα δεξιά λάθος απόκρουση του Καψιώχα και σε κενή εστία ο Μικρόπουλος θα κάνει το 4-1

 

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Κακατσίδης, Μπουκουβάλας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Κώστας Βαγενάς)

Κοσμάς, Μπούρος, Κοντός, Ντίνος (46΄Ντζιμάνης), Νταλαπέρας, Σαμψώνας (67΄ Μπιτσικώκος), Κωστής, Μικρόπουλος, Μούτσα (67΄Ζαπαντιώτης), Νάκος (56΄Φραγκούλης), Αριστόπουλος (61΄Τύμπας)

ΑΟ Σκουτεράς (Γιώργος Αρμύρας)

Καψιώχας, Κοκώνης Β., Γιαννοκώστας, Κωστόπουλος Δ., Σταμάτης (70΄Ευσταθιάδης), Κωστάκης, Κοκώνης Ν., Βλαχογιάννης (57΄ Ρεντζέπης), Καραγιώργος Κ., Σκέβας, Γιαννακίδης (  52΄Καραγεώργος Α.)